Een dagje uit met vriendinnen, zussen, uitje voor 2 vrouwen, familie-uitje, vrijgezellendag, teamuitje, bedrijfsfeest:
proef de sfeer van en rond Tuinkamer Yvonne tijdens een workshop schilderen van steigerhout of porselein of Stippen op porselein.

Wat is er nu leuker dan samen met jouw vriendinnen, zussen, buren, familie, collega's, kinderen of met wie dan ook iets fleurigs op servies of steigerhout te schilderen of mooie stippen te maken op porselein onder het genot van koffie/cappuccino/thee en zelfgemaakte scones?

Tuinkamer Yvonne is voor mijzelf een super fijne plek om in te werken en voor jullie tijdens de workshop ben je bezig in een oase van rust middenin het groen overschaduwd door de kersenboom. 


Tuinkamer Yvonne en het daarbij gelegen overdekte (verwarmde) terras

Workshops schilderen zowel in Tuinkamer als onder overdekte verwarmde terras, workshop vanaf 2 personen in Casteren, gelegen bij Eindhoven, Tilburg en Den Bosch.


                                     


In de pauze Workshop steigerhout of porselein schilderen workshop 

Tijdens de workshops: heerlijk genieten op het boombankje of gezellig aan tafel onder de kastanjeboom voor koffie met scones.

           Schilderworkshop porselein 

Schilderen met penselen, porseleinverf of ga voor steigerhout schilderen met acrylverf. Workshop vanaf 2 personen in Casteren, onder de rook van Tilburg en Eindhoven.

Workshop schilderen als vriendinnendag, damesuitje, vrijgezellendag, familiedag, familie-uitje, teamuitje, burendag, zussendag, vrouwenworkshop, babyshower, vriendinnen uitje, workshop voor 2 vriendinnen.