Schilderworkshops vanaf 2 personen

Gastenboek Tuinkamer Yvonne

Laat me weten hoe jij de workshop Dikke Dames schilderen, Porselein, Steigerhout, Canvas doekStippen of
XXL dienblad bij Tuinkamer Yvonne hebt ervaren! 
Dankjewel voor jouw beoordeling.

 

Lees hieronder alle beoordelingen die door mijn gasten zijn geplaatst.

Reactie plaatsen

Reacties

Carla
2 dagen geleden

Zondag een hele leuke workshop dikke dames schilderen gehad met een leuk team.Gezellige ruimte lekkere scones en een enthousiaste Yvonne.We gingen met mooie kunstwerken naar huis.

Larissa
17 dagen geleden

Gisteren met mijn 2 vriendinnen een canvas beschilderd met de dikke dames. We hebben het erg leuk gehad. Yvonne gaf ons tips hoe we op een bepaalde manier goed en duidelijk konden werken.
De omgeving bij de Tuinkamer was ontzettend mooi en rustig.

Marijke & Nico
24 dagen geleden

Wij hadden voor onze verjaardagen een cadeaubon gehad voor een workshop steigerhout schilderen. Wat was dit een schot in de roos. We hebben er beiden erg van genoten, ruim drie uur heerlijk aan de slag in een mooie omgeving, goed verzorgd en ontspannen inspirerende sfeer en deskundige tips van Yvonne. We zijn erg enthousiast om vaker te gaan schilderen en zijn ook erg blij met het resultaat wat we mee naar huis hebben genomen, dubbel cadeau dus, een beleefcadeau en een cadeau om op te hangen. Dankjewel Yvonne

Cora
25 dagen geleden

Samen met mijn vader een workshop canvas schilderen gevolgd. De tuinkamer staat op een prachtige plek. We hebben genoten van de workshop en de koffie met lekkers

Claudia & Vanessa
een maand geleden

Een heel hartelijk welkom op een geweldige locatie! Goede en vriendelijke uitleg van Yvonne. Voor de inwendige mens werd ook erg goed gezorgd. We gingen naar huis met een geweldig dienblad, fijn groot van formaat. Wij hebben een top middag gehad. Een mooi aandenken voor onze zussendag! Dankjewel Yvonne en wie weet tot een volgende keer, want er is keus genoeg om je creativiteit kwijt te kunnen!

Sonja, Debby, Yvonne en Sonja
2 maanden geleden

Wij hebben een ontzettend leuke middag gehad. Als eerste een overheerlijke high-tea en daarna een workshop porselein schilderen. Alle 4 hebben het het reuze gezellig gehad met een super eind resultaat.
Een "schaal met een verhaal" 4 "dikke" dames op een schaal, voor altijd is onze vriendschap vastgelegd. Een leuke herinnering. Bedankt Yvonne voor alle goede zorgen en je hartelijke ontvangst in je prachtige tuin, een plaatje.

mascha
2 maanden geleden

Wij hebben een ontzettend leuke en gezellige middag gehad. We hadden een workshop steigerhout en canvas schilderen gedaan. We zijn met prachtige resultaten naar huis gegaan. En het tuinhuisje en de tuin ziet er zo gezellig uit! Nogmaals super bedankt voor de gezellige dag en de goede uitleg

Patricia Schonkeren
2 maanden geleden

Hi Yvonne, Wij hebben een ontzettend leuke en gezellige middag gehad. Ik had de workshop steigerhout beschilderen als cadeau gegeven. Het resultaat was top en we zijn met een super leuk resultaat naar huis gegaan waar we thuis van genieten. Nogmaals super bedankt en we komen zeker nog een keer terug ! Groetjes Astrid & Patricia

Melissa Schurer
2 maanden geleden

Afgelopen zaterdag hebben wij een workshop bij Yvonne mogen volgen en wat kan ik dit iedereen aanraden. Je wordt super gastvrij ontvangen en Yvonne staat voor iedereen klaar om te helpen.

Wij hebben een super gezellige middag gehad!

Anneke Siegmund
3 maanden geleden

Wat hebben we een gezellige middag gehad. We zijn geen van zessen creatief maar gingen toch met onverwacht mooie schilderijen naar huis. De door mij gemaakte poes in de boom komt zeker tegen de buitenmuur van ons nieuwe appartement te hangen. Van de mee naar huis genomen, overgebleven scones heben we nog lekker gesmuld met onze kleinzoon. Een middag die voor herhaling vatbaar is. Dan ga ik voor het dienblad. Bedankt Yvonne!!

ria
3 maanden geleden

Wij hebben als zussen weer genoten om een leuke workshop te doen onder het genot van thee met scones en veel gekibbel hebben we toch een mooi werkstukje gemaakt.

Jolanda
3 maanden geleden

Afgelopen zaterdag hebben wij op locatie met kantoor een workshop canvas schilderen gehad van Yvonne. Ondanks dat we met een groot en gemeleerd gezelschap waren (nl, duits en engels) is alles gesmeerd verlopen. Heerlijk ook dat het buiten kon.
We hebben er allemaal ontzettend van genoten en een mooi kunstwerk aan overgehouden. Ontzettend bedankt Yvonne, mede door jou is onze kantoordag een succes geworden.

Ines
4 maanden geleden

Onze kinderen hadden voor mij een surprise middag georganiseerd voor mijn 60e verjaardag bij Yvonne’s tuinkamer. Wat heerlijk om in zo’n relaxte/groene omgeving met m’n hele gezin creatief bezig te zijn! Yvonne heeft ons verwend met koffie en eigengemaakte scones en haar creatieve kijk/hulp op het schilderen. Heerlijke middag gehad en ik ga zeker zelf nog eens terug!

Stephanie
4 maanden geleden

Wij hebben afgelopen zondag een hele fijne middag gehad met het schilderen op canvas doek. De tuin en de tuinkamer zijn echt prachtig en sfeervol en boden volop inspiratie. Het was een zeer geslaagde middag met heerlijke zelfgebakken scones. En met de tips van Yvonne zijn de schilderijen heel mooi geworden. Nogmaals erg bedankt voor de leuke dag!

Wilma, Marian en Anita
4 maanden geleden

Voor een speciale verjaardag van mijn zus, hebben wij op steigerhout geschilderd. Een hele gezellige middag gehad bij Yvonne in een sfeervolle tuin, mooi weer en verwend met lekkers en heerlijke koffie etc. met een mooi resultaat vertrokken. Dankjewel Yvonne!

Réanna en Irene
4 maanden geleden

Wij hebben een hele ontspannen middag gehad en eindelijk de dikke dames geschilderd waar we al lang naar uitkeken. Een mooie rustige tuinkamer en lekkernijen erbij, helemaal top.

Elly van den Tillaart
4 maanden geleden

Een punt gezet achter ons bestuurlijk jaar 21-22 van ons Vrouwennetwerk en vele stippen gezet op diverse porselein mokken, bordjes, schalen. Prachtig weer, leuke, gezellige tuin en fijne middag met mooie herinneringen!

lianne St.Nicolaas
4 maanden geleden

Hele leuke middag gehad gezellige tuin plus tuinkamers, Thee gehad later nog Cappuccino met scone ,leuk theepotje met zakjes houder gestipt en dit was voor mij een heel leuk moederdagkodo. Lianne

Maria Schepens
5 maanden geleden

In een sfeervolle omgeving, verwend met lekkers,
Geduld om je werkstuk naar volle tevredenheid mee te geven. Heerlijke middag gehad en wordt vervolgd.

mireille brekelmans
5 maanden geleden

zo leuk dat we tuinkamer yvonne hebben ontdekt. erg gastvrije superlieve vrouw op een prachtige locatie. leuke keuze in workshops, wij zijn nu gegaan voor het schilderen op steigerhout maar komen zeker nog eens terug.bedankt voor het mooie werkstuk en de gezelligheid yvonne

Christie
5 maanden geleden

Een onwijs gezellig, leuke en creatieve middag gehad in de prachtige tuin van Yvonne. Onze uiteindelijke resultaat (stippen op porselein) hebben we mee naar huis mogen nemen; nog een leuk aandenken ook! Geweldig.

Mira
5 maanden geleden

We hebben een hele leuke middag gehad met een mooi schilderij op steigerhout als resultaat:)! Yvonne had alles prima verzorgd en tijdens de pauze serveerde ze ook nog een heerlijke lekkernij in haar gezellige achtertuin. Zeker voor herhaling vatbaar!

Astère
5 maanden geleden

In een mooie en gezellige omgeving ontspannen een leuke workshop volgen? Dan ben je bij Yvonne aan het goede adres! Keuze uit verschillende workshops en begeleid door een gezellige en creatieve Yvonne ga je met een kunstwerk naar huis. Yvonne, bedankt!💐

Sylvia
5 maanden geleden

Donderdag 21 april hadden wij op locatie de workshop dikke dames/vrolijke dieren schilderen op canvas. Het was een zeer goed verzorgde workshop en Yvonne heeft ons ontzettend goed geholpen en begeleid. Ik kan het echt iedereen aanraden. De resultaten waren super mooi en iedereen heeft een mooi schilderij mee naar huis genomen. Yvonne, bedankt!!

Rianne
5 maanden geleden

Als verrassingskado van mijn vriendin een workshop porselein beschilderen gekregen. Het was een erg leuke workshop in een mooie, relaxte omgeving met goede, gezellige hulp van Yvonne. We zijn na een geslaagde middag met een mooi werkstuk naar huis gegaan. Zeker een adres om nog eens naar terug te gaan, omdat je veel verschillende dingen kunt maken.

Patricia Buitelaar
5 maanden geleden

Afgelopen woensdag workshop gehad. Steigerhout schilderen. Super leuk gehad. Met mooi resultaat.

Elles
6 maanden geleden

Leuke gezellige verzorgde middag gehad bij Yvonne,s tuinkamer. En met een prachtig resultaat naar huis gegaan.
Dankjewel Yvonne !

Sonja
6 maanden geleden

Vrijdag een hele fijne workshop bij Yvonne gehad, samen met ons gezellig clubke. Iedereen heeft een mooie creatie kunnen maken. De resultaten waren erg mooi!
Yvonne, bedankt voor de gezellige en ontspannen workshop 💐

Marinka
6 maanden geleden

Vrijdag workshop gehad met ons clubke het was weer zeer geslaagd.
Een super mooie en gezellige locatie.
Fijn dat je er allemaal je eigen creatie kan maken en de resultaten waren allemaal geweldig mede dankzij de geweldige uitleg en hulp van Yvonne.
Super goed verzorgd met een hapje en een drankje.
Deze workshop beveel ik van harte aan.
En Yvonne nog hartelijk dank.

Marian
6 maanden geleden

Was gezellig goed verzorgd en begeleid! Dank Yvonne!

Amber
6 maanden geleden

Afgelopen weekend hebben wij een superleuke workshop steigerhout schilderen gevolgd bij Yvonne!

De sfeer en locatie zijn perfect en je wordt goed verzorgd!

Ik zou dit iedereen aanraden!

Thijs en Anouschka
6 maanden geleden

Als je de tuin van Yvonne inloopt voel je de creativiteit al opborrelen. Halve kunstenaar of amper wetende hoe je een kwast vasthoudt? Dat maakt geen verschil. De hele plek ademt inspiratie en creativiteit. Hier wil je gewoon zijn! In de tuin en ook in het mooie atelier hangen vele eigen gemaakte kunstwerken om te bewonderen. Het toilet is zelfs zo’n creatie op zich, dat ik twee keer ben gegaan voor de ervaring. We werden goed begeleid in onze steigerhout kunstwerken en hebben genoten van het creeëren. Onze kunstwerken komen in onze tuin. Bedankt Yvonne!

dames Stedelijk College
6 maanden geleden

Prima verzorgd, gezellige workshop gehad, leuke locatie.

Godelieve
6 maanden geleden

Afgelopen zaterdag heb ik mijn vriendin Helma verrast met een workshop dikke dames schilderen op steigerhout.
We hebben 2 vriendinnen dikke dames geschilderd.
Yvonne helpt je graag mee, als je er niet uit komt.
De sfeer was ontspannen en super gezellig met een heel mooi eindresultaat!
Yvonne bedankt voor de sfeervolle, leuke ontspannen middag.

Helma
6 maanden geleden

Een super leuke verrassingsmiddag gehad met Godelieve, een hele goede vriendin. We hebben op steigerhout 2 dikke dames geschilderd als aandenken aan onze vriendschap. Ik was onzeker voor het eindresultaat, maar mede dankzij de enthousiaste en vriendelijke uitleg van Yvonne, hebben we een prachtig werkstuk mee naar huis genomen. Een aanrader voor een fijne ontspannende middag

Marja
7 maanden geleden

Het was echt keileuk. Leuke locatie, leuke Yvonne en natuurlijk leuke dikke dames.
Heel gezellig en ontspannen geknutseld.
Lekker koffietje, drankje en verwennerij.
Wij hebben een bijzonder geslaagd moeder/dochter uitje gehad. Waarvoor dank.

Jill
7 maanden geleden

Het is een super leuke workshop in een enorm mooie omgeving. Ook Yvonne is erg aangenaam om mee samen te werken en het resultaat is natuurlijk ook prachtig. Al met al een top ervaring!

Carry Borrenbergs
7 maanden geleden

Wij waren met een groep van 6 voor een speciale verjaardag. Het was een superleuke middag; goed en gezellig georganiseerd. Yvonne is een geduldige en aardige gastvrouw in haar prachtig zonnige tuinkamer! De uitleg is duidelijk. We hebben gestippeld, dikke dames gesponsd en uit de losse hand geschilderd en IEDEREEN was blij met hun kunstwerk. De overheerlijke scones zijn een smakelijke bonus. De tuin rondom ons was romantisch en ZO leuk ingedeeld en creatief gedecoreerd. De zon scheen en het was een absolute aanrader!

Nicole
7 maanden geleden

We hebben een super fijne middag gehad. Mooie locatie; gezellig en knus. Yvonne is een geweldige gastvrouw en docente. Wij kwamen helemaal tot rust terwijl we toch geconcentreerd aan het "werk" waren. Bedankt voor deze middag Yvonne!

Jacqueline Smeenk
7 maanden geleden

Genoten van een hele leuke workshop dikke dames schilderen!locatie ook geweldig en meer dan genoeg materiaal.lekkere scones!

Meta
7 maanden geleden

Wat een prachtige locatie om samen met mijn tante en nichtje een workshop te volgen. De dikke dames met Stip op nummer 1. Zoveel mogelijkheden. Reden om nog eens terug te komen. Heel fijn om zo bezig te zijn.
Bedankt en tot ziens

Ilse
7 maanden geleden

Als verjaardagscadeautje een workshop bij Yvonne gekregen. Was heel gezellig en ik heb een mooie voorraadpot voor kattensnoepjes beschilderd met een kat. Was heel leuk om te doen!

Mary
8 maanden geleden

Wij waren toe aan een gezinsactiviteit en kwamen bij de Tuinkamer van Yvonne voor een workshop schilderen, we hebben genoten van de mooie locatie, de rust, van de gastvrijheid van Yvonne en haar man, van de heerlijke vers gebakken scones en hebben 4 super leuke schilderwerken als aandenken aan deze leuke actieve maar doch ontspannen middag. Absoluut een aanrader!!!

Sam
8 maanden geleden

In de sfeervolle omgeving van Tuinkamer Yvonne mocht ik onlangs tot genoegen een middag doorbrengen. Dat alleen al was inspirerend! Yvonne helpt je op weg maar laat je ook vrij om, in mijn geval, mijn eigen thema uit te werken. Voor mij was het een zeer geslaagd verjaardagscadeau! Nogmaals dank aan Gevers en aan Yvonne.

Astrid Boerenkamp
8 maanden geleden

Ik ben nu twee keer bij Yvonne geweest en heb op steigerhout geschilderd. Ik heb nu twee super schilderijen in mijn kamer hangen en ga nog zeker een keer terug om de laatste van de serie dierenboel te gaan maken. Super gezellig, echt een dagje uit ben je daar, is een aanrader!

Per en Bruce
8 maanden geleden

Afgelopen zaterdag heb ik samen met mijn vriend een workshop schilderen op steigerhout gedaan. Het was een ontzettend leuke, creatieve en ontspannen middag. De tuinkamer is knus en het is een rustgevende omgeving, daarbij werden we getrakteerd op heerlijke scones. Het was een geslaagde middag en het was zeker voor herhaling vatbaar.

Ans Gevers
8 maanden geleden

Met mijn twee hartsvriendinnen onze jublieumverjaardag creatief gevierd! Het was fantastisch, lekker ontspannen een leuk werkstuk gemaakt: een fantastische herinnering! En dat alles in een fijne en gastvrije omgeving. Yvonne, bedankt en ... wordt vervolgd

Christa
8 maanden geleden

Wat kreeg ik een leuke verrassing voor mijn verjaardag van de vriendinnen! Zalige namiddag, gezellige setting, heerlijk lekker hapje en een superlieve gastvrouw! Laat de taart nu maar komen, mijn vier geschilderde dikke dames op keramiek zijn er klaar voor. Een echte aanrader, zelfs voor de minder creatieve mensen zoals ik.

Gina
8 maanden geleden

Met 4 vriendinnen hebben we ongelooflijk genoten van de workshop dikke dames schilderen op porselein. Prachtige locatie in de tuinkamer van Yvonne, heel rustgevend, een lekker hapje erbij en zeker niet te vergeten Yvonne, een hele lieve gastvrouw. Wij zijn fan!