Corona proof workshops vanaf 2 personen

Gastenboek Tuinkamer Yvonne

Laat me weten hoe jij de workshop Dikke Dames schilderen, Porselein, Steigerhout, Canvas doekStippen of
XXL dienblad bij Tuinkamer Yvonne hebt ervaren! 
Dankjewel voor jouw beoordeling.

 

Lees hieronder alle beoordelingen die door mijn gasten zijn geplaatst.


Reactie plaatsen

Reacties

Mariska Link
een dag geleden

Het was ontzettend leuk om te doen. Hebben een hele leuke middag gehad en komen zeker weer terug.
Goed verzorgd ook door Yvonne.

Brigitte Thoen
3 dagen geleden

Was erg leuk om te doen. Echt een aanrader. Gezellige omgeving en een leuk item om mee naar huis te nemen. Wij hebben ervan genoten.

Nellie
3 dagen geleden

Het was een geweldige en creatieve middag. een mooie ruimte in een rustgevende tuin.
Met ons vriendinnen clubje heerlijk genoten van begin tot het eind. We gaan zeker nog terug naar de Tuinkamer van Yvonne.

Danielle
3 dagen geleden

In een zeer mooie omgeving hebben we genoten van een hele leuke en ontspannen workshop.
De drie en half uur vlogen voorbij en het resultaat mocht er wezen. ( al zeg ik het zelf 😊). Dankjewel Yvonne voor je adviezen en de gezelligheid

Esther
3 dagen geleden

Heerlijke middag gehad bij tuinkamer Yvonne. Eindelijk een workshop stippen schilderen gedaan. We waren met 5-en en het is leuk dat iedereen zelf kan kiezen wat-ie wil maken. We hadden het weer mee en hebben heerlijk thee gedronken in de mooie tuin. Volgend jaar weer!

Thalita Smit
4 dagen geleden

Een absolute aanrader! Op een mooie inspirerende locatie lekker creatief bezig zijn onder de bezielende leiding van Yvonne. Doen zou ik zeggen!

Charlotte
11 dagen geleden

Een erg leuke en creatieve dag gehad op een mooie locatie. Met mijn zussen en moeder allevier een andere workshop gedaan (stippen, canvas, dienblad en steigerhout) en we zijn erg tevreden over het resultaat! Bedankt voor de gezellige middag!

Renate
12 dagen geleden

Leuke workshop schilderen op steigerhout gedaan. Voor ieder niveau goed te doen! Vriendelijk ontvangst met koffie en thee en lekkere scone.

Veronica Schoenmaker
12 dagen geleden

Een hele leuke workshop schilderen op doek gedaan samen met mijn vriend, voor hem was het de eerste keer maar hij vond het erg leuk om te doen!
Wij komen zeker nog eens terug :)

Cecile
13 dagen geleden

Een heel gezellige workshop met goede uitleg en een heerlijke scone.
Kom graag nog een keer terug

Irene Gilbey
19 dagen geleden

Vond het porselein stippen erg leuk. Leuke groep mensen, goede raad van de "Juf" en na het bakken in de oven mooi resultaat. Kom zeker nog eens terug!

marina
19 dagen geleden

Gisteren superleuke middag gehad met mijn dochter lekker gestipt op keramiek en nog veel nieuwe dingen geleerd van Yvonne! Nu lekker thuis de draad van het stippen weer oppakken!
Bedankt voor de leuke middag!

Timmermans
een maand geleden

De workshop stippen is érg leuk, mooie locatie en goed verzorgd door Yvonne, aanrader dus, wij gaan nog eens terug voor een andere workshop!

Emmy Frederiks
een maand geleden

Samen met een vriendin heb ik de workshop steigerhout gedaan. Wat hebben we genoten van een gezellige en creatieve middag! De tuin is een oase van rust en je wordt direct hartelijk ontvangen door Yvonne. Haar uitleg is duidelijk en ze zorgt voor voldoende drinken en een lekkere hap.
Ik zou het iedereen aanbevelen. We stonden er na afloop van te kijken hoe mooi onze kunstwerken waren geworden met hulp van Yvonne! Echt leuk.
Heel erg bedankt voor alles!

Joop van Hattem
2 maanden geleden

Je bent als man snel geneigd om te zeggen" Een workshop stippen: Da's niks voor mij, maar ik heb mogen ervaren dat het een ontzettend leuke, rustgevende bezigheid is. Yvonne. Bedankt. Het was leuk, gezellig en nog lekker gesnoept ook.
Met vr gr
Joop

Yardéna Verhoog
2 maanden geleden

Workshop procelein schilderen als vrijgezellenfeest.
Ontzettend leuk om te doen. Je komt binnen in een prachtige tuin vergelijkbaar met een English cottage garden. Koffie, thee, cappuccino en scones. Heerlijk!
De workshop is iets leuks voor iedereen, zelfs de minder creatieve mensen onder ons. Erg laagdrempelig met ruimte voor meer voor wie wil.
Yvonne zelf is ontzettend vriendelijk, geduldig en gastvrij. Bijzondere vrouw.

Kortom, een workshop bij Tuinkamer Yvonne is een hele beleving. Zeker een aanrader!

Marjon Vennix
2 maanden geleden

Begonnen bij tuinkamer Yvonne met het stippen van servies. Daarna een werkstuk porselein schilderen gemaakt.
Ook geschilderd op steigerhout en canvas.
Werkelijk alles was leuk om te doen!
Dat komt ook door Yvonne, ze is heel enthousiast, creatief en gezellig, heeft veel geduld.
Het was heerlijk om creatief bezig te zijn in een mooie omgeving!
Dankjewel Yvonne, het was top!

Marja Kooijman
3 maanden geleden

Wij hebben een super leuke, gezellige en leerzame workshop schilderen gedaan. De dikke dames zijn echt mooi geworden, ook omdat Yvonne ons goed heeft geholpen met de laatste lijntjes te tekenen. Wat een idyllische plekje is de tuin van Yvonne, en wat een gastvrijheid echt zo leuk en bijzonder. In 1 woord wij vonden het GEWELDIG dank je wel Yvonne

Patty
3 maanden geleden

Ik ging als verrassing voor mijn 50e verjaardag Stippen bij Yvonne met mijn beste vriendin en dochter en vond het geweldig! De sfeer, de ontvangst, de heerlijk scones en niet te vergeten de prachtige omgeving! Het stippen was superleuk en ik baalde ervan dat het afgelopen was haha. Zéker een aanrader om te gaan doen! Ook mijn dochter van 23 vond het superleuk! Bedankt Yvonne!

Lisette
3 maanden geleden

Het was een heerlijke ontspannen middag en uiteindelijk heeft Yvonne me nog geholpen om mijn schilderij de finishing touch te geven! Zeker voor herhaling vatbaar.

Erik, Lilian, William en Marianne
3 maanden geleden

Wat werden we hartelijk ontvangen door Yvonne! Heerlijke hapjes en verse jus...daarna dikke dames op canvas. We hebben enorm genoten van het idyllische atelier middenin de tuin, dat vol staat en hangt met allerlei creatieve creaties.
We hadden pauze met zoet, we konden het niet op! Aan het einde van de middag hadden we alle 4 een volle buik en een superleuk schilderij!
Dat alles dankzij Yvonne en haar goede zorgen...

Helene
3 maanden geleden

Servies stippen als cadeau voor moederdag van onze zoon!! Wat was het gezellig! En zo goed verzorgd! Ik kom zeker terug!! 🌷🌹

Petra
3 maanden geleden

Was leuk lekker ontspannend en goed verzorgd herhaling waard bedankt gr

jennifer faber
3 maanden geleden

Een hele leuke gezellige middag gehad bij yvonne in de tuinkamer. wij deden een workshop dikke dames schilderen op porselein, misschien komen we nog wel eens terug voor een van de andere workshops. ik kan het zeker aanbevelen eens te proberen ;-)

Anja en Petra
3 maanden geleden

Ik mocht samen met mijn vriendin mee voor een workshop.
We werden gastvrij ontvangen door Yvonne.
Wat een mooie locatie, prachtige tuin, en al het lekkers wat we kregen.
Enn we gingen met een goed gevoel naar huis met een mooi serveer schaal dikke dames.

Karin
4 maanden geleden

Super leuke middag gehad! In een gezellige workshopruimte in de prachtige tuin van Yvonne hebben we servies beschilderd. Goede uitleg van Yvonne en heerlijke scones maakten het een echt uitje.

Anja
4 maanden geleden

Op 5 mei, samen met vriendin Ans, een zeer geslaagde workshop Dikke Dames schilderen gedaan. Warme gastvrije ontvangst, meer dan voldoende materiaal en voorbeelden. Yvonne geeft goede adviezen en weet je vooral zelf enthousiast aan de slag te krijgen. Lekker verwend en trots met schilderij weer huiswaarts. Een aanrader!

Cecile en Carla
5 maanden geleden

Samen een middagje schilderen. Carla had nog niet eerder geschilderd en is met een mooi dikke dames schilderij op steigerhout naar huis gegaan en Cecile met een schilderij met kippen op steigerhout. Het was erg gezellig en vooral heel ontspannen. Yvonne is een gezellige en gastvrije gastvrouw. Helpt waar nodig is maar laat je vooral je eigen gang gaan. We komen zeker nog een keer terug voor een andere workshop.

Mariska en Vicky
5 maanden geleden

Mariska had deze middag kado gekregen van Vicky en het was superleuk! De high tea was heerlijk en erg compleet en de dienbladen zijn erg mooi geworden. Yvonne legt alles goed uit en laat je daarna lekker zelf je ding doen. Wij vonden dat erg prettig; ze is altijd in de buurt voor vragen of hulp of om weer wat lekkers te komen brengen. En wat een gezellige tuin!

Miranda van de Meerendonk
5 maanden geleden

Een hele leuke gezellige middag gehad. Een spontane en behulpzame gastvrouw.
Een aanrader en ik kom zeker nog een keer terug!

Meijra
5 maanden geleden

Ontzettende leuke middag gehad. Heb mijn ogen uitgekeken en erg genoten.
De gastvrouw is erg gastvrij en behulpzaam. Ik ga zeker nog een keer terug.

Willy Willems
7 maanden geleden

Een superleuke en gezellige middag gehad op een prachtige locatie. We zijn helemaal verslingerd geraakt aan het stippen. Yvonne is een fantastische gastvrouw en geeft duidelijke en deskundige uitleg!

José
7 maanden geleden

Wat een super leuke middag. En naar huis met een super leuke schilderij op steigerhout.
Mede door de goede verzorging van Yvonne.
We komen zeker nog een keer terug voor een andere workshop.

Bea
9 maanden geleden

Erg leuke gezellige middag gehad bij Yvonne. Gastvrij ontvangen, goede uitleg, heerlijke scones en een pracht “schilderij” op steigerhout mee naar huis. Voor herhaling vatbaar

Annelies
10 maanden geleden

We hebben een heerlijke fijne dag gehad lekker op ons gemak geschilderd en blij met ons eindresultaat

Anne
een jaar geleden

Aanrader! Een heerlijke plek om te zijn. Yvonne is erg gastvrij, gezellig, en heeft veel geduld!

Elly Peeters
een jaar geleden

Ik heb vandaag 17okt.in cultuurspoor best een hele leuke workshop schilderen gedaan. Het was geweldig.Resultaat een mooi schilderij van de dikke dames. Voor herhaling vastbaar 👍👍👍

Ellen van Aalten
een jaar geleden

Wat een ontzettend leuke middag! Voor het eerst gestipt en meteen verslaafd.

Ik kom hier zeker nog een keer terug; gezellig maar ook professioneel. Zeer gastvrije, hulpvaardige gastvrouw.

T.Smit
een jaar geleden

Een hele gezellige, ontspannen en creatieve middag in een groene oase en heerlijke scones :).Absoluut een aanrader!

Inge
een jaar geleden

Een creatieve en ontspannen middag gehad met 2 jonge meiden tijdens de workshop Porselein! Volop tips en advies gekregen voor en tijdens de workshop om tot een mooi eindresultaat te komen! Complimenten voor Yvonne voor de heerlijke catering ; ) , maar zeker ook voor het enthousiasme, de flexibiliteit en de gastvrijheid!

Esther
een jaar geleden

Gastvrij ontvangst in een schitterende tuin! Goede voorbereiding. Verschillende mogelijkheden en individuele begeleiding tijdens de creatieve workshop, gegarandeerd een mooi resultaat! Bedankt Yvonne!

Piet van de Ven
een jaar geleden

Met zessen een schilder middag gehad bij Yvonne lekker gastvrij ontvangen met een koffie en iets lekkers erbij zelf gemaakt door yvonne.
Daarna lekker kliederen met de verf en ondanks dat wij nooit schilderen toch een mooi schilderij mee naar huis leuk om te doen en nog gezellig ook.
Tussen de middag een lekkere lunch verzotgt door yvonne zeer lekker en weer zelf gemaakt
Echt een aanrader laagdrempelig en voor iedereen te doen.

Carla Geerts
een jaar geleden

Geweldig leuk, heel gastvrij, heerlijke lunch, prachtige tuin en tips en tops voor creatieve workshop

Joseph en Nelly van de Ven
een jaar geleden

Wij met onze vier volwassen kinderen zijn zaterdag 25 juli bij Yvonne geweest voor een workshop schilderen. De ontvangst, de workshop, de lunch en ook na afloop nog iets lekkers. Echt alles is 100% in orde. We zijn met prachtige kunstwerken daar vertrokken. Al bij al het was voor ons een gezellig uitje.

Tineke
een jaar geleden

We hebben heerlijk gestippeld. Het was leuk om te doen. We werden heel fijn onthaald en goed begeleid. Erg gastvrij. Bedankt voor de workshop.

Yvonne van Poppel
een jaar geleden

Yvonne wat heb je een mooie schaal gemaakt , voorzien van logo en waaiers ter gelegenheid van het afscheid van onze voorzitter. Het zag er prachtig uit en ze was er heel erg blij mee. Super bedankt.

Lotte
een jaar geleden

Een verrassing wat het zou gaan worden.
Het werd een fijne middag.
Een zeer gastvrij onthaal, goede begeleiding, engelengeduld en volop vriendelijkheid.
Een echte aanrader voor een ontspannen uitje.

Lilian
een jaar geleden

Een gezellige damesmiddag gehad. Schilderen op steigerhout. Ik begon sceptisch maar uiteindelijk is het schilderij van "brandstapel" verhuist naar een prominente plaats op het terras! Tuinkamer Yvonne, ... een heerlijke plek met een geduldige ( ; gastvrouw

Andries & Joze
een jaar geleden

Leuke creatieve middag gehad bij Yvonne. Steigerhout geschilderd en een dienblad met dikke dames geschilderd. Kortom leuke bezigheid. Voor eenieder aan te bevelen. Ook voor mij, (als 60 jarige niet creatieve man)