Laat me weten hoe jij de workshop Dikke Dames schilderen, Porselein, Steigerhout, Canvas doekStippen of
XXL dienblad bij Tuinkamer Yvonne hebt ervaren! 
Dankjewel voor jouw beoordeling.

 

Lees hieronder alle beoordelingen die door mijn gasten zijn geplaatst.

Gastenboek Tuinkamer Yvonne

Reactie plaatsen

Reacties

Janine
8 maanden geleden

We hebben een heel gezellige vriendinnenmiddag gehad bij Yvonne. Onze workshop was porselein stippen. Niemand van ons had het ooit eerder gedaan, maar het resultaat was erg leuk. Ook hebben we genoten van de leuke plek en de lekkere thee, koffie en scones. Kortom een aanrader!

Heddy
8 maanden geleden

Hoe leuk, een heerlijk middagje schilderen met zus en schone zus. De regen kletterde de hele middag op het dak, we hebben lekker zen gewerkt aan onze dienbladen. We kregen goeie tips en hulp van Yvonne en zijn alle 3 tevreden met het resultaat. Echt een aanrader als je denkt niet te kunnen schilderen en dan toch met leuk resultaat naar huis.:-)

Henriette Wijgergans
8 maanden geleden

Wij hebben een hele gezellige middag gehad. Workshop Stippen. We zijn allemaal heel tevreden met het resultaat.
Yvonne is een heel aardige deskundige vrouw die ons ook nog eens verwend heeft met koffie, cappuccino, thee en heerlijke scones.

Riëtte van der Heijden
10 maanden geleden

Op maandag 11 september hebben wij bij Tuinkamer Yvonne ons personeelsuitje gehouden. We werden heerlijk ontvangen in de prachtige tuin met hartige hapjes van de high tea (super lekkere sandwiches). Daarna zijn we aan de slag gegaan in de tuinkamer met de schilderworkshop. En het resultaat mag er zijn! Wat een leuke creaties zijn er gemaakt, met behulp van de deskundige begeleiding van Yvonne. De middag hebben we afgesloten met heerlijke zoete gerechtjes van de high tea. Het was een relaxte en zeer geslaagde middag. Bedankt Yvonne.

Odi dames recreanten 6
een jaar geleden

We hebben afgelopen donderdag tijdens het jaarlijks uitstapje van ons volleybalteam, met 9 dames een workshop schilderen op steigerhout gedaan. Mede door de goede tips van Yvonne, werden het allemaal hele mooie schilderijen. Iedereen was erg enthousiast en we hebben super genoten. Bedankt Yvonne voor deze hele gezellige, goed verzorgde en creatieve middag.

Mirjam
een jaar geleden

Wij hebben met 4 vriendinnen de workshop steigerhout schilderen gedaan, een hele leuke workshop met een vriendelijke en fijne gastvrouw. Heerlijke scones en koffie/thee !
Wij zagen nog zoveel andere leuke dingen om te doen dat wij zeker nog eens terugkomen!!
Dank je wel voor de super leuke middag Yvonne.

Brigitte
een jaar geleden

Afgelopen zondag met 3 vriendinnen workshop Dikke Dames en stippen gedaan als verjaardagscadeau! Middagje helemaal zen met vers gezette koffie en scones. Heel blij met het resultaat, aanrader!

Celine
een jaar geleden

Afgelopen zondag een cursus porselein stippen gedaan.
Super leuk resultaat!
Yvonne was super gastvriendelijk en behulpzaam, heel fijn.
De scones die ze gebakken had waren heerlijk.

Els van Leeuwen
een jaar geleden

We hebben super genoten van de workshop.
We zijn er niets te kort gekomen. Volop drinken en heerlijke zelf gemaakte scones.
Gastvrouw,was erg behulpzaam en zeer vriendelijk. Bedankt voor de gezellige middag.

Margit
een jaar geleden

Afgelopen weekend heb ik met een vriendin een workshop steigerhout gevolgd. Allebei met weinig talent, maar dankzij -eerlijke- en goede adviezen een heel mooi resultaat. En goed verzorgd.
Een aanrader, dankjewel 👍

Maria en Esther
een jaar geleden

Wij hebben bij Yvonne een supergezellige workshop Dikke dames schilderen gevolgd. Wat een cadeautje om daar te mogen zijn, in die prachtige kamer, in die schitterende tuin, omgeven door Yvonne die je je heel welkom laat voelen. Heerlijke koffie en thee en zelfgemaakte scones. Wat een heerlijke middag. Dank je wel Yvonne, tot ziens

Anouk van de Mortel
2 jaar geleden

Samen met mama een workshop steigerhout schilderen gevolgd. We hebben genoten van de workshop en de koffie met lekkers.

Tieneke van der Waerden
2 jaar geleden

Een heerlijke plek om een paar uur creatief bezig te zijn. De tuin straalt echt rust uit.

Naära
2 jaar geleden

We hebben een super gezellige middag gehad bij Yvonne. Een workshop servies stippen met onze vriendinnen groep en iedereen was enthousiast. Yvonne zorgde goed voor ons en gaf goede uitleg en tips. Zeker voor herhaling vatbaar, thanks Yvonne!

Marlies
2 jaar geleden

Wij hebben een heerlijk creatieve middag gehad met z'n vieren. Leuk dat je kon kiezen om bijv. steigerhout te beschilderen of op porselein te stippelen. We zijn allemaal met mooie spullen naar huis gegaan. Het is een aanrader. Voor herhaling vatbaar.

Judith
2 jaar geleden

Gisteren met drie vriendinnen een work-shop mogen krijgen van een enthousiaste Yvonne. Een hele gezellige creatieve middag met mooie eind resultaten! Dank Yvonne.

Coby van Pelt
2 jaar geleden

Gisteren zijn we met 5 nichtjes een workshop gaan doen bij Yvonne. We hebben steigerhout beschilderd en stippen gedaan!!
We hebben een super fijne en creatieve middag gehad en zijn zeer gastvrij ontvangen.
Mede door de goede en leuke begeleiding hebben we prachtige exemplaren gemaakt waar we super trots op mogen zijn.
Zeker voor herhaling vatbaar

José
2 jaar geleden

Zondag 25 september mochten wij, ondanks dat het Yvonne haar trouwdag was, komen voor onze workshop dikke dames. Het was gewéldig, de resultaten (met behulp van Yvonne!!)waren erg mooi!! De thee, cappucino én natuurlijk die overheerlijke scones(ik heb er 3!!gegeten)heel erg lekker. Een workshop én lokatie om ten zeerste aan te bevelen!!!!!

Marijke & Nico
2 jaar geleden

Wij hadden voor onze verjaardagen een cadeaubon gehad voor een workshop steigerhout schilderen. Wat was dit een schot in de roos. We hebben er beiden erg van genoten, ruim drie uur heerlijk aan de slag in een mooie omgeving, goed verzorgd en ontspannen inspirerende sfeer en deskundige tips van Yvonne. We zijn erg enthousiast om vaker te gaan schilderen en zijn ook erg blij met het resultaat wat we mee naar huis hebben genomen, dubbel cadeau dus, een beleefcadeau en een cadeau om op te hangen. Dankjewel Yvonne

Jolanda
2 jaar geleden

Afgelopen zaterdag hebben wij op locatie met kantoor een workshop canvas schilderen gehad van Yvonne. Ondanks dat we met een groot en gemeleerd gezelschap waren (nl, duits en engels) is alles gesmeerd verlopen. Heerlijk ook dat het buiten kon.
We hebben er allemaal ontzettend van genoten en een mooi kunstwerk aan overgehouden. Ontzettend bedankt Yvonne, mede door jou is onze kantoordag een succes geworden.

Stephanie
2 jaar geleden

Wij hebben afgelopen zondag een hele fijne middag gehad met het schilderen op canvas doek. De tuin en de tuinkamer zijn echt prachtig en sfeervol en boden volop inspiratie. Het was een zeer geslaagde middag met heerlijke zelfgebakken scones. En met de tips van Yvonne zijn de schilderijen heel mooi geworden. Nogmaals erg bedankt voor de leuke dag!

Maria Schepens
2 jaar geleden

In een sfeervolle omgeving, verwend met lekkers,
Geduld om je werkstuk naar volle tevredenheid mee te geven. Heerlijke middag gehad en wordt vervolgd.

mireille brekelmans
2 jaar geleden

zo leuk dat we tuinkamer yvonne hebben ontdekt. erg gastvrije superlieve vrouw op een prachtige locatie. leuke keuze in workshops, wij zijn nu gegaan voor het schilderen op steigerhout maar komen zeker nog eens terug.bedankt voor het mooie werkstuk en de gezelligheid yvonne

Sylvia
2 jaar geleden

Donderdag 21 april hadden wij op locatie de workshop dikke dames/vrolijke dieren schilderen op canvas. Het was een zeer goed verzorgde workshop en Yvonne heeft ons ontzettend goed geholpen en begeleid. Ik kan het echt iedereen aanraden. De resultaten waren super mooi en iedereen heeft een mooi schilderij mee naar huis genomen. Yvonne, bedankt!!

Thijs en Anouschka
2 jaar geleden

Als je de tuin van Yvonne inloopt voel je de creativiteit al opborrelen. Halve kunstenaar of amper wetende hoe je een kwast vasthoudt? Dat maakt geen verschil. De hele plek ademt inspiratie en creativiteit. Hier wil je gewoon zijn! In de tuin en ook in het mooie atelier hangen vele eigen gemaakte kunstwerken om te bewonderen. Het toilet is zelfs zo’n creatie op zich, dat ik twee keer ben gegaan voor de ervaring. We werden goed begeleid in onze steigerhout kunstwerken en hebben genoten van het creeëren. Onze kunstwerken komen in onze tuin. Bedankt Yvonne!

Marja
2 jaar geleden

Het was echt keileuk. Leuke locatie, leuke Yvonne en natuurlijk leuke dikke dames.
Heel gezellig en ontspannen geknutseld.
Lekker koffietje, drankje en verwennerij.
Wij hebben een bijzonder geslaagd moeder/dochter uitje gehad. Waarvoor dank.

Nicole
2 jaar geleden

We hebben een super fijne middag gehad. Mooie locatie; gezellig en knus. Yvonne is een geweldige gastvrouw en docente. Wij kwamen helemaal tot rust terwijl we toch geconcentreerd aan het "werk" waren. Bedankt voor deze middag Yvonne!

Per en Bruce
2 jaar geleden

Afgelopen zaterdag heb ik samen met mijn vriend een workshop schilderen op steigerhout gedaan. Het was een ontzettend leuke, creatieve en ontspannen middag. De tuinkamer is knus en het is een rustgevende omgeving, daarbij werden we getrakteerd op heerlijke scones. Het was een geslaagde middag en het was zeker voor herhaling vatbaar.

Christa
2 jaar geleden

Wat kreeg ik een leuke verrassing voor mijn verjaardag van de vriendinnen! Zalige namiddag, gezellige setting, heerlijk lekker hapje en een superlieve gastvrouw! Laat de taart nu maar komen, mijn vier geschilderde dikke dames op keramiek zijn er klaar voor. Een echte aanrader, zelfs voor de minder creatieve mensen zoals ik.

Annemie Kakebeeke
2 jaar geleden

Vorige week zaterdag heb ik samen met een vriendin een schilderworkshop gedaan bij Tuinkamer Yvonne. We hebben een heerlijke ontspannen middag gehad. De mogelijkheid om met zijn tweeën een workshop te doen maakt het erg persoonlijk en de sfeer van het tuinhuis en de omgeving zijn heerlijk rustgevend. Je kunt het zo moeilijk maken als je zelf wilt en ook zonder ervaring ga je met een leuk resultaat naar huis. We werden goed verzorgd en de scones smaakten errug goed! Zeker een aanrader om te doen als (vriendinnen)uitje!

Eline
3 jaar geleden

Afgopen zaterdag een gezellige workshop kunnen doen bij Tuinkamer Yvonne. Het fijne is dat ieder een eigen ding kan kiezen om te doen. Er is genoeg keus! En Yvonne legt alles rustig uit, waardoor je ook zonder ervaring een prachtig werk kan maken. Een bonus was de heerlijke cappucino en verse scones. Ik kom zeker nog een keer terug!

Emmy Okhuysen
3 jaar geleden

Wat een leuke workshop schilderen was dat bij Yvonne. Samen met mijn zussen hebben we een heerlijke middag gehad en we konden allemaal een leuk zelf beschilderd canvas doek mee naar huis nemen. En dat voor 2 zussen met linker(creatieve)handen! Voor herhaling vatbaar, tot ziens

Ine van Son
3 jaar geleden

Gisteren 60e verjaardag van één van de zussen gevierd, met een workshop steigerhout/dienbladen schilderen.
Hele mooie resultaten!!!
We hebben een heerlijke gezellige middag gehad en komen zeker nog een keer terug.
Dank je wel Yvonne we hebben genoten!!!.
Grtjes Ine

Bianca
3 jaar geleden

Het was een erg leuke middag, Yvonne had ons heerlijk verwend met lekkere koffie en zoetigheid.Ik had nog nooit echt geschilderd en had geen idee waar ik moest beginnen, maar door de professionele hulp gaf ze mij het zelfvertrouwen dat het goed kwam en zo was het. Echt genoten van een leuke middag. Bedankt Yvonne 😀

Yardéna Verhoog
3 jaar geleden

Workshop procelein schilderen als vrijgezellenfeest.
Ontzettend leuk om te doen. Je komt binnen in een prachtige tuin vergelijkbaar met een English cottage garden. Koffie, thee, cappuccino en scones. Heerlijk!
De workshop is iets leuks voor iedereen, zelfs de minder creatieve mensen onder ons. Erg laagdrempelig met ruimte voor meer voor wie wil.
Yvonne zelf is ontzettend vriendelijk, geduldig en gastvrij. Bijzondere vrouw.

Kortom, een workshop bij Tuinkamer Yvonne is een hele beleving. Zeker een aanrader!

José
3 jaar geleden

Wat een super leuke middag. En naar huis met een super leuke schilderij op steigerhout.
Mede door de goede verzorging van Yvonne.
We komen zeker nog een keer terug voor een andere workshop.

Anne
4 jaar geleden

Aanrader! Een heerlijke plek om te zijn. Yvonne is erg gastvrij, gezellig, en heeft veel geduld!

Esther
4 jaar geleden

Gastvrij ontvangst in een schitterende tuin! Goede voorbereiding. Verschillende mogelijkheden en individuele begeleiding tijdens de creatieve workshop, gegarandeerd een mooi resultaat! Bedankt Yvonne!

Erie
5 jaar geleden

Met een beetje hulp van jou hangt mijn werk aan de keukenmuur te pronken (met andermans veren). 🤣 TIP: ga gerust ook al denk je dat je het niet kunt je zult versteld staan van jezelf. Yvonne bedankt voor de bijzondere middag in het voorjaar hoop ik je weer te zien.

Jacqueline
5 jaar geleden

Bedankt Yvonne voor de gezellige middag en het super leuke resultaat van koeien schilderen op steigerhout!
De scones waren overheerlijk , we hebben genoten!

Remy
5 jaar geleden

Als je op zoek bent naar: ‘n gezellige middag (zélfs voor maar 3 personen!), uitstekende hulp tijdens je creatieve activiteit, volop keus, goede materialen, mooi eindresultaat, héérlijke High Tea én gastvrijheid: Niet meer verder zoeken; hìer moet je zijn! Yvonne doet er álles aan om de middag naar jouw wens in te vullen en haar gastvrije ontvangst doet de rest. Kortom: écht een aanrader!! Yvonne, nogmaals hartelijk bedankt voor alles!

Detje van Campen
5 jaar geleden

Beste Yvonne , Wat heb ik een mooie herinnering aan jou en de Heerlijke middag in de tuinkamer ! Je bent een top gastvrouw .
Met je geduld en creatieve tips hebben we nu iets moois in huis .
Hartelijk dank voor deze heerlijke dag ! We komen hier zeker op terug .
Veel liefs van : Hanna , Wils en Detje .

Annelies
5 jaar geleden

Afgelopen zaterdagmiddag een erg leuke porselein schilderworkshop gedaan samen met 2 vriendinnen.
Last minute geregeld, maar we zijn alle drie erg blij met het resultaat. Plan is om in de toekomst zeker nog een workshop te komen volgen. Zoveel leuke andere mogelijkheden gezien, dit vraagt om meer :-)

Mirjan
5 jaar geleden

Gisteren een erg leuke workshop steigerhout schilderen gedaan bij Yvonne. Het was gezellig, relaxed, lekkere scones gegeten en ook nog geweldige schilderijen gemaakt. Super dus!

Lieke
5 jaar geleden

Een hele leuke en gezellige workshop gehad bij Yvonne! De goede begeleiding, mooie locatie en de lekkerste scones ooit hebben samen voor een erg leuke middag gezorgd.

Willemien. Hermans
5 jaar geleden

Super gastvrije Yvonne gezellig en mooie locatie.
Heel leuk om te doen.
Snelle levering echt TOP.

Bertie claassen
5 jaar geleden

Ik ben samen met mijn dochter en schoondochters bij jou geweest om porselein te schilderen.
Het was geweldig. We hebben mooie bordjes , een pot en etagère gemaakt. Al met al een zeer geslaagde workshop

Anneke
5 jaar geleden

We hebben met z'n drieën een hele leuke middag gehad! Het was erg gezellig, Yvonne gaf duidelijke instructies en hielp waar nodig. En de scones waren heerlijk! Ze bakt ze zelfs glutenvrij!
We zijn nog in afwachting van het pakket maar dat komt vast goed.

Kortom, een fijne en ontspannen middag!

Hanneke te Vaarwerk
5 jaar geleden

Met 2 vriendinnen hebben we een leuke workshop gehad.
Het resultaat was erg mooi gevonden.
Verder ook nog eens lekkere hapjes gekregen.

Joanne
5 jaar geleden

Samen met een vriendin de workshop porselein beschilderen gedaan, een absolute aanrader! We werden heel goed verzorgd, kregen hulp en advies als wij dat nodig hadden en hebben een prachtig aandenken aan onze creatieve middag! Heel fijn ook dat de theepotten per post naar ons toe konden worden gestuurd (snelle levering en heel mooi en stevig ingepakt). Al met al hebben wij een heerlijke middag gehad & zou ik dit aanraden aan iedereen die nog een leuk en creatief uitje zoekt met vrienden of voor een familiedag!