Laat me weten hoe jij de workshop, al vanaf 2 personen te reserveren, Porselein, Steigerhout, Stippen bij Tuinkamer Yvonne hebt ervaren!

Reactie plaatsen

Reacties

Esther
5 dagen geleden

Gastvrij ontvangst in een schitterende tuin! Goede voorbereiding. Verschillende mogelijkheden en individuele begeleiding tijdens de creatieve workshop, gegarandeerd een mooi resultaat! Bedankt Yvonne!

Piet van de Ven
5 dagen geleden

Met zessen een schilder middag gehad bij Yvonne lekker gastvrij ontvangen met een koffie en iets lekkers erbij zelf gemaakt door yvonne.
Daarna lekker kliederen met de verf en ondanks dat wij nooit schilderen toch een mooi schilderij mee naar huis leuk om te doen en nog gezellig ook.
Tussen de middag een lekkere lunch verzotgt door yvonne zeer lekker en weer zelf gemaakt
Echt een aanrader laagdrempelig en voor iedereen te doen.

Carla Geerts
5 dagen geleden

Geweldig leuk, heel gastvrij, heerlijke lunch, prachtige tuin en tips en tops voor creatieve workshop

Joseph en Nelly van de Ven
5 dagen geleden

Wij met onze vier volwassen kinderen zijn zaterdag 25 juli bij Yvonne geweest voor een workshop schilderen. De ontvangst, de workshop, de lunch en ook na afloop nog iets lekkers. Echt alles is 100% in orde. We zijn met prachtige kunstwerken daar vertrokken. Al bij al het was voor ons een gezellig uitje.

Tineke
een maand geleden

We hebben heerlijk gestippeld. Het was leuk om te doen. We werden heel fijn onthaald en goed begeleid. Erg gastvrij. Bedankt voor de workshop.

Yvonne van Poppel
een maand geleden

Yvonne wat heb je een mooie schaal gemaakt , voorzien van logo en waaiers ter gelegenheid van het afscheid van onze voorzitter. Het zag er prachtig uit en ze was er heel erg blij mee. Super bedankt.

Lotte
een maand geleden

Een verrassing wat het zou gaan worden.
Het werd een fijne middag.
Een zeer gastvrij onthaal, goede begeleiding, engelengeduld en volop vriendelijkheid.
Een echte aanrader voor een ontspannen uitje.

Lilian
een maand geleden

Een gezellige damesmiddag gehad. Schilderen op steigerhout. Ik begon sceptisch maar uiteindelijk is het schilderij van "brandstapel" verhuist naar een prominente plaats op het terras! Tuinkamer Yvonne, ... een heerlijke plek met een geduldige ( ; gastvrouw

Andries & Joze
een maand geleden

Leuke creatieve middag gehad bij Yvonne. Steigerhout geschilderd en een dienblad met dikke dames geschilderd. Kortom leuke bezigheid. Voor eenieder aan te bevelen. Ook voor mij, (als 60 jarige niet creatieve man)

Marlies
een maand geleden

Super gezellige nichtjesdag. Wat een mooie kunstwerken zijn er gemaakt!

Rita de laat
een maand geleden

Ik had met mijn schoonzussen een workshop porselein schilderen en dat was ontzettend leuk.Goed verzorgd,en een schitterende locatie met aandacht voor corona.Echt een aanrader.Ik ga een workshop doen met mijn kleinkinderen in de vakantie

lizeth en maaike
een maand geleden

Yvonne dank voor deze perfecte middag.
Na een hartelijk ontvangst en rondleiding in jou schitterende domein, hebben we genoten van een geweldige high tea (home made).
Daarna moesten we aan het werk, maar ook dat was geen straf. Leuke schaaltjes met een grappige tekening, welke jij al had voorbereid, in kleuren met jou deskundig advies.
Een welverdiende pluim en we zullen het wereld wijd doorvertellen.
Veel succes en wellicht tot ziens.

Eline Snellenburg
5 maanden geleden

Mijn moeder en ik hebben samen de workshop porcelein beschilderen gevolgd. Het was super. Yvonne doet dit heel kundig en het resultaat is prachtig! De scones die je krijgt zijn verrukkelijk! Echt een aanrader!!!

Miriam Lochte
5 maanden geleden

Behalve de kunst van het creatief zijn, begrijpt Yvonne ook de kunst van het gastvrouwschap. Met een ontzettend warm en hartelijk ontvangst hebben de kinderen een onvergetelijke middag gehad. Het resultaat “ de verf tekening op steiger hout” is een mooi aandenken. En zet aan tot meer! Bedankt Yvonne 🌺

Anne
6 maanden geleden

Super leuke workshop steigerhout schilderen gedaan! Mooi resultaat gekregen en handige tips. Gezellige middag gehad!

Florry van Hulst
6 maanden geleden

Gezellige fijne middag bij yvonne. Geschilderd op steigerplanken. Heerlijk
Verwend echt middag uit !

Engeline
7 maanden geleden

Dank je wel voor de gastvrijheid en de leuke workshop. Het was zeker voor herhaling vatbaar.

Suzanne
7 maanden geleden

Ik heb de workshop stippen op porselein cadeau gedaan aan mijn zus voor haar verjaardag. We werden heel gastvrij ontvangen in de sfeervolle tuinkamer en vonden de workshop super leuk. Yvonne bedankt voor de uitleg, de gastvrijheid en de ontspannen sfeer. Je geeft een super leuke workshop en met de aangeschafte spulletjes zijn we al flink aan het stippen geslagen. Ik kan de workshop zeker aanraden! Groetjes, Suzanne

may fiers
7 maanden geleden

we hebben met 4 (schoon-)zussen een workshop steigerhout schilderen gedaan, we gingen allemaal met een mooi kunstwerk naar huis. thee gedronken met een heerlijke scone erbij, kortom een hele leuke middag gehad.
wat ik ook helemaal super vind is dat je al vanaf 2 personen terecht kan.

Ans Bressershoi
8 maanden geleden

Hoi Yvonne, ik heb 3 middagen bij jou de mini workshop gevolgd. We waren met zijn tweetjes en kregen daardoor erg veel aandacht en feedback van jou wat ik als erg pretttig heb ervaren.
Het is erg sfeervol om in de tuinkamer te verblijven met mooi weer en ook met slecht weer, je hebt t gevoel dat je onderdeel bent vd tuin.
Ik kan iedereen aanraden om een vd cursussen bij jou te volgen. gr Ans

 

 

 

 

Workshops-workshop-inloop-vanaf-2-personen-uitjes, porselein tuinkameryvonne.nl, vriendinnendag, dikke dames schilderen, dikke dames workshop, zussenuitje, moeder/dochterdag, (oud)collega’s, familiedag,- servies schilderen brabant, 2 personen workshop Noord-Brabant workshop porselein beschilderen vriendinnendag, dikke dames workshop, workshop dikke dames, workshop porselein schilderen vriendinnendag, handbeschilderde cadeaus van porselein, dikke dames schilderen, workshop porselein beschilderen zussendag, workshop porselein beschilderen kinderfeestje, workshop porselein beschilderen burendag, workshop porselein beschilderen vrijgezellenfeest, vriendinnendag, zussendag, kinderfeestje, burendag, vrijgezellenfeest, high tea, vrijgezellendag, workshop, workshops, workshoppen, creatief, creativiteit, vrijgezellendag, vrijgezellendagen, geboortekado, geboortekadootje, bordje beschilderd, klok maken, creatieve workshop, dienblad dikke dames, schaal beschilderd, teamuitje, teamuitstapje, tekstbordje, persoonlijk, persoonlijk cadeau, cadeau met tekst, high tea, cadeau met tekst, persoonlijke tekst op bord, vrolijk, vrolijke kleuren, gezelligheid, scones, tuin, persoonlijk, gastvrij, collega, collega’s samen, schilderen, bordje schilderen, tegeltjes schilderen, dienblad maken, sfeer, leuk uitje, vriendin, zussendag, vriendinnenuitje, leuk uitje, origineel, verrassend, teamuitje, vriendinnen, vrolijk, brabant, casteren, bladel eersel, geldrop, reusel, eindhoven, veldhoven, tilburg, gezellig, gezelligheid, uitje, vrijgezellen, persoonlijke etagère, blond schilderen, blond, workshop eindhoven, dikke dames, dikke dames op porselein, etagiere schilderen, gezellig, uniek, vrolijk, landelijk, cadeau met persoonlijke tekst, bordje muzieknoten, persoonlijk kadootje, scones van de high tea, mooie tuin, taartschaal maken, eigen servies maken, persoonlijk, workshop porselein schilderen, persoonlijk cadeau, verjaardagscadeau, kraamgeschenk, huwelijkscadeau, persoonlijk cadeau met tekst verjaardagskado, huwelijkskado, cadeau samenwonen, kraamkado, leuk kadootje, zussendag, kinderfeestje, burendag vrijgezellenfeest, vrijgezellendag, schoonzussenuitje, schoonzussendag, familie-uitje, familiedag, 2 personen workshop in De Kempen, Hoogeloon, Bergeijk, Eersel, Bladel, Hapert, Eindhoven, schilderen 2 vriendinnen, workshop 2 vriendinnen, vrouwenworkshop, workshop voor vrouwen