Schilderworkshops vanaf 2 personen

Gastenboek Tuinkamer Yvonne

Laat me weten hoe jij de workshop Dikke Dames schilderen, Porselein, Steigerhout, Canvas doekStippen of
XXL dienblad bij Tuinkamer Yvonne hebt ervaren! 
Dankjewel voor jouw beoordeling.

 

Lees hieronder alle beoordelingen die door mijn gasten zijn geplaatst.


Reactie plaatsen

Reacties

Maria Schepens
9 uur geleden

In een sfeervolle omgeving, verwend met lekkers,
Geduld om je werkstuk naar volle tevredenheid mee te geven. Heerlijke middag gehad en wordt vervolgd.

mireille brekelmans
12 uur geleden

zo leuk dat we tuinkamer yvonne hebben ontdekt. erg gastvrije superlieve vrouw op een prachtige locatie. leuke keuze in workshops, wij zijn nu gegaan voor het schilderen op steigerhout maar komen zeker nog eens terug.bedankt voor het mooie werkstuk en de gezelligheid yvonne

Christie
7 dagen geleden

Een onwijs gezellig, leuke en creatieve middag gehad in de prachtige tuin van Yvonne. Onze uiteindelijke resultaat (stippen op porselein) hebben we mee naar huis mogen nemen; nog een leuk aandenken ook! Geweldig.

Mira
9 dagen geleden

We hebben een hele leuke middag gehad met een mooi schilderij op steigerhout als resultaat:)! Yvonne had alles prima verzorgd en tijdens de pauze serveerde ze ook nog een heerlijke lekkernij in haar gezellige achtertuin. Zeker voor herhaling vatbaar!

Astère
22 dagen geleden

In een mooie en gezellige omgeving ontspannen een leuke workshop volgen? Dan ben je bij Yvonne aan het goede adres! Keuze uit verschillende workshops en begeleid door een gezellige en creatieve Yvonne ga je met een kunstwerk naar huis. Yvonne, bedankt!💐

Sylvia
23 dagen geleden

Donderdag 21 april hadden wij op locatie de workshop dikke dames/vrolijke dieren schilderen op canvas. Het was een zeer goed verzorgde workshop en Yvonne heeft ons ontzettend goed geholpen en begeleid. Ik kan het echt iedereen aanraden. De resultaten waren super mooi en iedereen heeft een mooi schilderij mee naar huis genomen. Yvonne, bedankt!!

Rianne
23 dagen geleden

Als verrassingskado van mijn vriendin een workshop porselein beschilderen gekregen. Het was een erg leuke workshop in een mooie, relaxte omgeving met goede, gezellige hulp van Yvonne. We zijn na een geslaagde middag met een mooi werkstuk naar huis gegaan. Zeker een adres om nog eens naar terug te gaan, omdat je veel verschillende dingen kunt maken.

Patricia Buitelaar
23 dagen geleden

Afgelopen woensdag workshop gehad. Steigerhout schilderen. Super leuk gehad. Met mooi resultaat.

Elles
een maand geleden

Leuke gezellige verzorgde middag gehad bij Yvonne,s tuinkamer. En met een prachtig resultaat naar huis gegaan.
Dankjewel Yvonne !

Sonja
een maand geleden

Vrijdag een hele fijne workshop bij Yvonne gehad, samen met ons gezellig clubke. Iedereen heeft een mooie creatie kunnen maken. De resultaten waren erg mooi!
Yvonne, bedankt voor de gezellige en ontspannen workshop 💐

Marinka
een maand geleden

Vrijdag workshop gehad met ons clubke het was weer zeer geslaagd.
Een super mooie en gezellige locatie.
Fijn dat je er allemaal je eigen creatie kan maken en de resultaten waren allemaal geweldig mede dankzij de geweldige uitleg en hulp van Yvonne.
Super goed verzorgd met een hapje en een drankje.
Deze workshop beveel ik van harte aan.
En Yvonne nog hartelijk dank.

Marian
een maand geleden

Was gezellig goed verzorgd en begeleid! Dank Yvonne!

Amber
een maand geleden

Afgelopen weekend hebben wij een superleuke workshop steigerhout schilderen gevolgd bij Yvonne!

De sfeer en locatie zijn perfect en je wordt goed verzorgd!

Ik zou dit iedereen aanraden!

Thijs en Anouschka
een maand geleden

Als je de tuin van Yvonne inloopt voel je de creativiteit al opborrelen. Halve kunstenaar of amper wetende hoe je een kwast vasthoudt? Dat maakt geen verschil. De hele plek ademt inspiratie en creativiteit. Hier wil je gewoon zijn! In de tuin en ook in het mooie atelier hangen vele eigen gemaakte kunstwerken om te bewonderen. Het toilet is zelfs zo’n creatie op zich, dat ik twee keer ben gegaan voor de ervaring. We werden goed begeleid in onze steigerhout kunstwerken en hebben genoten van het creeëren. Onze kunstwerken komen in onze tuin. Bedankt Yvonne!

dames Stedelijk College
een maand geleden

Prima verzorgd, gezellige workshop gehad, leuke locatie.

Godelieve
2 maanden geleden

Afgelopen zaterdag heb ik mijn vriendin Helma verrast met een workshop dikke dames schilderen op steigerhout.
We hebben 2 vriendinnen dikke dames geschilderd.
Yvonne helpt je graag mee, als je er niet uit komt.
De sfeer was ontspannen en super gezellig met een heel mooi eindresultaat!
Yvonne bedankt voor de sfeervolle, leuke ontspannen middag.

Helma
2 maanden geleden

Een super leuke verrassingsmiddag gehad met Godelieve, een hele goede vriendin. We hebben op steigerhout 2 dikke dames geschilderd als aandenken aan onze vriendschap. Ik was onzeker voor het eindresultaat, maar mede dankzij de enthousiaste en vriendelijke uitleg van Yvonne, hebben we een prachtig werkstuk mee naar huis genomen. Een aanrader voor een fijne ontspannende middag

Marja
2 maanden geleden

Het was echt keileuk. Leuke locatie, leuke Yvonne en natuurlijk leuke dikke dames.
Heel gezellig en ontspannen geknutseld.
Lekker koffietje, drankje en verwennerij.
Wij hebben een bijzonder geslaagd moeder/dochter uitje gehad. Waarvoor dank.

Jill
2 maanden geleden

Het is een super leuke workshop in een enorm mooie omgeving. Ook Yvonne is erg aangenaam om mee samen te werken en het resultaat is natuurlijk ook prachtig. Al met al een top ervaring!

Carry Borrenbergs
2 maanden geleden

Wij waren met een groep van 6 voor een speciale verjaardag. Het was een superleuke middag; goed en gezellig georganiseerd. Yvonne is een geduldige en aardige gastvrouw in haar prachtig zonnige tuinkamer! De uitleg is duidelijk. We hebben gestippeld, dikke dames gesponsd en uit de losse hand geschilderd en IEDEREEN was blij met hun kunstwerk. De overheerlijke scones zijn een smakelijke bonus. De tuin rondom ons was romantisch en ZO leuk ingedeeld en creatief gedecoreerd. De zon scheen en het was een absolute aanrader!

Nicole
2 maanden geleden

We hebben een super fijne middag gehad. Mooie locatie; gezellig en knus. Yvonne is een geweldige gastvrouw en docente. Wij kwamen helemaal tot rust terwijl we toch geconcentreerd aan het "werk" waren. Bedankt voor deze middag Yvonne!

Jacqueline Smeenk
3 maanden geleden

Genoten van een hele leuke workshop dikke dames schilderen!locatie ook geweldig en meer dan genoeg materiaal.lekkere scones!

Meta
3 maanden geleden

Wat een prachtige locatie om samen met mijn tante en nichtje een workshop te volgen. De dikke dames met Stip op nummer 1. Zoveel mogelijkheden. Reden om nog eens terug te komen. Heel fijn om zo bezig te zijn.
Bedankt en tot ziens

Ilse
3 maanden geleden

Als verjaardagscadeautje een workshop bij Yvonne gekregen. Was heel gezellig en ik heb een mooie voorraadpot voor kattensnoepjes beschilderd met een kat. Was heel leuk om te doen!

Mary
3 maanden geleden

Wij waren toe aan een gezinsactiviteit en kwamen bij de Tuinkamer van Yvonne voor een workshop schilderen, we hebben genoten van de mooie locatie, de rust, van de gastvrijheid van Yvonne en haar man, van de heerlijke vers gebakken scones en hebben 4 super leuke schilderwerken als aandenken aan deze leuke actieve maar doch ontspannen middag. Absoluut een aanrader!!!

Sam
4 maanden geleden

In de sfeervolle omgeving van Tuinkamer Yvonne mocht ik onlangs tot genoegen een middag doorbrengen. Dat alleen al was inspirerend! Yvonne helpt je op weg maar laat je ook vrij om, in mijn geval, mijn eigen thema uit te werken. Voor mij was het een zeer geslaagd verjaardagscadeau! Nogmaals dank aan Gevers en aan Yvonne.

Astrid Boerenkamp
4 maanden geleden

Ik ben nu twee keer bij Yvonne geweest en heb op steigerhout geschilderd. Ik heb nu twee super schilderijen in mijn kamer hangen en ga nog zeker een keer terug om de laatste van de serie dierenboel te gaan maken. Super gezellig, echt een dagje uit ben je daar, is een aanrader!

Per en Bruce
4 maanden geleden

Afgelopen zaterdag heb ik samen met mijn vriend een workshop schilderen op steigerhout gedaan. Het was een ontzettend leuke, creatieve en ontspannen middag. De tuinkamer is knus en het is een rustgevende omgeving, daarbij werden we getrakteerd op heerlijke scones. Het was een geslaagde middag en het was zeker voor herhaling vatbaar.

Ans Gevers
4 maanden geleden

Met mijn twee hartsvriendinnen onze jublieumverjaardag creatief gevierd! Het was fantastisch, lekker ontspannen een leuk werkstuk gemaakt: een fantastische herinnering! En dat alles in een fijne en gastvrije omgeving. Yvonne, bedankt en ... wordt vervolgd

Christa
4 maanden geleden

Wat kreeg ik een leuke verrassing voor mijn verjaardag van de vriendinnen! Zalige namiddag, gezellige setting, heerlijk lekker hapje en een superlieve gastvrouw! Laat de taart nu maar komen, mijn vier geschilderde dikke dames op keramiek zijn er klaar voor. Een echte aanrader, zelfs voor de minder creatieve mensen zoals ik.

Gina
4 maanden geleden

Met 4 vriendinnen hebben we ongelooflijk genoten van de workshop dikke dames schilderen op porselein. Prachtige locatie in de tuinkamer van Yvonne, heel rustgevend, een lekker hapje erbij en zeker niet te vergeten Yvonne, een hele lieve gastvrouw. Wij zijn fan!

Sifra en Willeke
4 maanden geleden

Wij vonden de workshop heel leuk. Het schilderen was een leuke uitdaging en het resultaat was mooi. Stippen maken op porselein was ook erg leuk om te doen. De sfeer was ontspannen en gezellig en Yvonne is een aardige gastvrouw die heel creatief is. Ze helpt als je er niet uitkomt of een tip nodig hebt.

Annemie Kakebeeke
4 maanden geleden

Vorige week zaterdag heb ik samen met een vriendin een schilderworkshop gedaan bij Tuinkamer Yvonne. We hebben een heerlijke ontspannen middag gehad. De mogelijkheid om met zijn tweeën een workshop te doen maakt het erg persoonlijk en de sfeer van het tuinhuis en de omgeving zijn heerlijk rustgevend. Je kunt het zo moeilijk maken als je zelf wilt en ook zonder ervaring ga je met een leuk resultaat naar huis. We werden goed verzorgd en de scones smaakten errug goed! Zeker een aanrader om te doen als (vriendinnen)uitje!

Dimph van Duijnhoven
5 maanden geleden

hoi Yvonne,
Wij hebben onlangs bij jou een workshop steigerhout schilderen gevolgd. Dit was leuk, gezellig en met iets lekkers erbij heel fijn. Wij zijn erg tevreden over het resultaat. groetjes

Wendy Thunnissen
5 maanden geleden

Yvonne bedankt voor de leuke gastvrije middag.
Mijn vriendinnen en ik hebben genoten en komen zeker nog een keer terug om een andere workshop te doen [we hebben nu geschilderd op canvas] vriendelijke groet wendy

Eline
5 maanden geleden

Afgopen zaterdag een gezellige workshop kunnen doen bij Tuinkamer Yvonne. Het fijne is dat ieder een eigen ding kan kiezen om te doen. Er is genoeg keus! En Yvonne legt alles rustig uit, waardoor je ook zonder ervaring een prachtig werk kan maken. Een bonus was de heerlijke cappucino en verse scones. Ik kom zeker nog een keer terug!

Anjo van Tilburg
5 maanden geleden

Ik heb een dikke dame op een voorraadpot geschilderd. Terwijl de andere 5 dames steigerhout beschilderde. Yvonne is heel gastvrij en heeft veel humor. ik heb genoten en heel blij met m'n pot.

Mirjam Hendriks
5 maanden geleden

7 dagen geleden
Was een hele leuke workshop we hebben er allemaal van genoten en we hebben allemaal wat moois mee naar huis genomen.
Was ook een mooie plek waar je lekker kunt verven.

Rachel Pannemans
6 maanden geleden

Leuk om bij jou kennis te mogen maken met Stippen! Bedankt voor de goede ontvangst en de heerlijke scones!

Lia
6 maanden geleden

Wat een leuke workshops.
Waar iedereen eerst nog denkt: kan ik dat wel??? is het eindresultaat geweldig.
Yvonne bedankt voor je goede begeleiding én verzorging!!!

Annemarie
6 maanden geleden

Hoi Yvonne,

Wat een heerlijke middag was het, in jou “tuinkamer”:
gezellig, sfeervol, creatief, verrast door alle leuke activiteiten die je mogelijk maakte, met alle rust begeleide en ons ondertussen ook nog verwende met heerlijke koffie, thee en scones!!!

Zeker het idee om nog eens terug te gaan komen!

Emmy Okhuysen
6 maanden geleden

Wat een leuke workshop schilderen was dat bij Yvonne. Samen met mijn zussen hebben we een heerlijke middag gehad en we konden allemaal een leuk zelf beschilderd canvas doek mee naar huis nemen. En dat voor 2 zussen met linker(creatieve)handen! Voor herhaling vatbaar, tot ziens

J.Banken
6 maanden geleden

Een geweldige team uitje gehad…veel dank hiervoor Yvonne..

Ria Geers
6 maanden geleden

Het was ontzettend gezellig en we werden gastvrij ontvangen, een aanrader

Wilma
6 maanden geleden

Een geweldig leuke middag gehad. We werden goed verzorgd en verwend terwijl wij crea bezig waren op een ontzettend leuke locatie. Yvonne bedankt!!

Trudy
6 maanden geleden

Op zaterdag met vriendinnen een superleuek workshop gehad. Mooi dienblad gemaakt.
We werden goed geholpen en goed verzorgd met lekkers.. Genoten! er zijn nog veel meer leuke workshops te doen!
Het was top!
Bedankt!

Lenie
7 maanden geleden

Afgelopen zaterdag (30-10-2021) hebben we met 10 collega's een ontzettende leuk workshop: "dikke dames schilderen op steigerhout" gehad in een gezellig tuinhuis.
De resultaten waren boven verwachting.
Een aanrader!

Els Kempers
7 maanden geleden

Nooit gedacht dat ik t in me had om te schilderen. Was waanzinnig leuk.

Jiskje
7 maanden geleden

Wat hebben we een heerlijke middag gehad!
Geweldig leuke dienbladen gemaakt. Ondertussen werden we goed voorzien van tips en lekkers.
Genoten op een prachtige lokatie.
Zeer zeker voor herhaling vatbaar, want alles is leuk om te doen, dat werd meteen duidelijk!

Gerry van Kuyk
7 maanden geleden

Wat was het een gezellige goed verzorgde middag.
Mooie resultaten.
Kom zeker nog een keer terug.

Gr Gerry van Kuyk.