Schilderworkshops vanaf 2 personen

Laat me weten hoe jij de workshop Dikke Dames schilderen, Porselein, Steigerhout, Canvas doekStippen of
XXL dienblad bij Tuinkamer Yvonne hebt ervaren! 
Dankjewel voor jouw beoordeling.

 

Lees hieronder alle beoordelingen die door mijn gasten zijn geplaatst.

Gastenboek Tuinkamer Yvonne

Reactie plaatsen

Reacties

May Fiers
11 dagen geleden

weer een leuke en gezellige workshop gehad.
deze keer stippen. met z'n drieën genoten van de koffie/thee met scones. goeie uitleg gehad en dus met een mooi resultaat huiswaarts.

Anouk van de Mortel
15 dagen geleden

Samen met mama een workshop steigerhout schilderen gevolgd. We hebben genoten van de workshop en de koffie met lekkers.

Brigitte
2 maanden geleden

Wat een gezellig workshop hebben wij gehad bij Yvonne in een warm tuinhuis omringd door een prachtige tuin. We kregen goede instructies en werden verwend met eigen gebakken scones. Aanrader!

marianne schoenmakers
2 maanden geleden

Afgelopen vrijdag ( 9 december) hebben we een workshop bij Yvonne gedaan.
De resultaten waren mede dankzij tips van Yvonne prachtig.
Het is een mooie locatie, goed verzorgd.
Kortom wij hebben genoten.

Tieneke van der Waerden
2 maanden geleden

Een heerlijke plek om een paar uur creatief bezig te zijn. De tuin straalt echt rust uit.

Hennyvanderwaerden
2 maanden geleden

Zondag 27 november heerlijke workshop porselein schilderen gehad erg genoten

Bernadette
2 maanden geleden

Afgelopen zaterdag stippen op een kerstbord gehad bij Yvonne. Erg leuk om te doen. Yvonne gaf goede tips en dacht ook mee als je er niet uitkwam. Resultaat bovenverwachting.

Cynthia
2 maanden geleden

Wat een heerlijke plek om even lekker creatief bezig te zijn. Daarnaast is de verzorging ook meer dan top! We zijn erg benieuwd naar het resultaat, aangezien we nog even moeten wachten i.v.m. het afbakken van onze creaties.

Mirjam
2 maanden geleden

Leuke workshop porselein schilderen gedaan, met collega's. Goede uitleg, lekkere scones, kortom een hele gezellige middag. En een heel mooi resultaat:)

Naära
3 maanden geleden

We hebben een super gezellige middag gehad bij Yvonne. Een workshop servies stippen met onze vriendinnen groep en iedereen was enthousiast. Yvonne zorgde goed voor ons en gaf goede uitleg en tips. Zeker voor herhaling vatbaar, thanks Yvonne!

Jeanne
3 maanden geleden

Zondag een leuke verrassings workshop mogen doen met 5 collega's. Een leuke creatieve middag gehad.We konden kiezen van steigerhout beschilderen of op porselein schilderen met sjabloon of stippen of een eigen ontwerp. We hebben een super gezellige middag gehad met een mooi resultaat. Bedankt Yvonne

Marlies
3 maanden geleden

Wij hebben een heerlijk creatieve middag gehad met z'n vieren. Leuk dat je kon kiezen om bijv. steigerhout te beschilderen of op porselein te stippelen. We zijn allemaal met mooie spullen naar huis gegaan. Het is een aanrader. Voor herhaling vatbaar.

Ankie Jansen
3 maanden geleden

We hebben n hartstikke gezellige middag gehad bij Yvonne. Leuke accomodatie en heerlijk geschilderd. We gingen allemaal met een prachtig kunstwerk naar huis!

Helene
3 maanden geleden

Gisteren een heerlijke middag gehad bij Yvonne. Mooie tuin met het tuinhuis wat gelijk een heel gezellig gevoel geeft. Continu wordt er goed gezorgd met lekkers en drinken. En we hebben met z'n allen aan een leuk project mogen werken en als aandenken nu in huis. Komen vast nog eens terug, want voor herhaling vatbaar!

Janine en Marlies
3 maanden geleden

Een vriendinnenuitje, op een prachtige locatie. We hebben op steigerhout geschilderd, met een mooi resultaat en een gezellige middag!

Joke
3 maanden geleden

Gisteren hebben we een workshop stippen en steigerhout schilderen gedaan.
Met fantastische resultaten. Ook is er een heerlijke goed verzorgde High tea geserveerd. We hebben een hele leuke een dag gehad, op een prachtige locatie.
Yvonne bedankt voor de gastvrije ontvangst en de goede verzorging.

Judith
4 maanden geleden

Gisteren met drie vriendinnen een work-shop mogen krijgen van een enthousiaste Yvonne. Een hele gezellige creatieve middag met mooie eind resultaten! Dank Yvonne.

Coby van Pelt
4 maanden geleden

Gisteren zijn we met 5 nichtjes een workshop gaan doen bij Yvonne. We hebben steigerhout beschilderd en stippen gedaan!!
We hebben een super fijne en creatieve middag gehad en zijn zeer gastvrij ontvangen.
Mede door de goede en leuke begeleiding hebben we prachtige exemplaren gemaakt waar we super trots op mogen zijn.
Zeker voor herhaling vatbaar

Madelein
4 maanden geleden

Op 30 september hadden we een uitstapje met de dames van de vriendengroep. Op naar Casteren alwaar we hartelijk werden ontvangen door Yvonne. Na een gezellige middag schilderen en stippen gingen we met mooie creatieve stukken richting huis. We hebben genoten van de heerlijke scones en een lekkere cappuccino/kopje thee met het zicht op een geweldig mooie tuin. Bedankt Yvonne voor de gastvrijheid

Tjeu Dirx
4 maanden geleden

Met de familie hebben we een geweldige invulling gehad van "Onze familiedag"! Ondanks de grootte van de groep werden we super ontvangen en de begeleiding was top tot het laatste streepje. Allen genoten geweldig van het maken van een creatief stuk. Voor een familiedag een echte aanrader!

José
4 maanden geleden

Zondag 25 september mochten wij, ondanks dat het Yvonne haar trouwdag was, komen voor onze workshop dikke dames. Het was gewéldig, de resultaten (met behulp van Yvonne!!)waren erg mooi!! De thee, cappucino én natuurlijk die overheerlijke scones(ik heb er 3!!gegeten)heel erg lekker. Een workshop én lokatie om ten zeerste aan te bevelen!!!!!

Carla
4 maanden geleden

Zondag een hele leuke workshop dikke dames schilderen gehad met een leuk team.Gezellige ruimte lekkere scones en een enthousiaste Yvonne.We gingen met mooie kunstwerken naar huis.

Larissa
5 maanden geleden

Gisteren met mijn 2 vriendinnen een canvas beschilderd met de dikke dames. We hebben het erg leuk gehad. Yvonne gaf ons tips hoe we op een bepaalde manier goed en duidelijk konden werken.
De omgeving bij de Tuinkamer was ontzettend mooi en rustig.

Marijke & Nico
5 maanden geleden

Wij hadden voor onze verjaardagen een cadeaubon gehad voor een workshop steigerhout schilderen. Wat was dit een schot in de roos. We hebben er beiden erg van genoten, ruim drie uur heerlijk aan de slag in een mooie omgeving, goed verzorgd en ontspannen inspirerende sfeer en deskundige tips van Yvonne. We zijn erg enthousiast om vaker te gaan schilderen en zijn ook erg blij met het resultaat wat we mee naar huis hebben genomen, dubbel cadeau dus, een beleefcadeau en een cadeau om op te hangen. Dankjewel Yvonne

Cora
5 maanden geleden

Samen met mijn vader een workshop canvas schilderen gevolgd. De tuinkamer staat op een prachtige plek. We hebben genoten van de workshop en de koffie met lekkers

Claudia & Vanessa
5 maanden geleden

Een heel hartelijk welkom op een geweldige locatie! Goede en vriendelijke uitleg van Yvonne. Voor de inwendige mens werd ook erg goed gezorgd. We gingen naar huis met een geweldig dienblad, fijn groot van formaat. Wij hebben een top middag gehad. Een mooi aandenken voor onze zussendag! Dankjewel Yvonne en wie weet tot een volgende keer, want er is keus genoeg om je creativiteit kwijt te kunnen!

Sonja, Debby, Yvonne en Sonja
6 maanden geleden

Wij hebben een ontzettend leuke middag gehad. Als eerste een overheerlijke high-tea en daarna een workshop porselein schilderen. Alle 4 hebben het het reuze gezellig gehad met een super eind resultaat.
Een "schaal met een verhaal" 4 "dikke" dames op een schaal, voor altijd is onze vriendschap vastgelegd. Een leuke herinnering. Bedankt Yvonne voor alle goede zorgen en je hartelijke ontvangst in je prachtige tuin, een plaatje.

mascha
6 maanden geleden

Wij hebben een ontzettend leuke en gezellige middag gehad. We hadden een workshop steigerhout en canvas schilderen gedaan. We zijn met prachtige resultaten naar huis gegaan. En het tuinhuisje en de tuin ziet er zo gezellig uit! Nogmaals super bedankt voor de gezellige dag en de goede uitleg

Patricia Schonkeren
6 maanden geleden

Hi Yvonne, Wij hebben een ontzettend leuke en gezellige middag gehad. Ik had de workshop steigerhout beschilderen als cadeau gegeven. Het resultaat was top en we zijn met een super leuk resultaat naar huis gegaan waar we thuis van genieten. Nogmaals super bedankt en we komen zeker nog een keer terug ! Groetjes Astrid & Patricia

Melissa Schurer
7 maanden geleden

Afgelopen zaterdag hebben wij een workshop bij Yvonne mogen volgen en wat kan ik dit iedereen aanraden. Je wordt super gastvrij ontvangen en Yvonne staat voor iedereen klaar om te helpen.

Wij hebben een super gezellige middag gehad!

Anneke Siegmund
7 maanden geleden

Wat hebben we een gezellige middag gehad. We zijn geen van zessen creatief maar gingen toch met onverwacht mooie schilderijen naar huis. De door mij gemaakte poes in de boom komt zeker tegen de buitenmuur van ons nieuwe appartement te hangen. Van de mee naar huis genomen, overgebleven scones heben we nog lekker gesmuld met onze kleinzoon. Een middag die voor herhaling vatbaar is. Dan ga ik voor het dienblad. Bedankt Yvonne!!

ria
7 maanden geleden

Wij hebben als zussen weer genoten om een leuke workshop te doen onder het genot van thee met scones en veel gekibbel hebben we toch een mooi werkstukje gemaakt.

Jolanda
7 maanden geleden

Afgelopen zaterdag hebben wij op locatie met kantoor een workshop canvas schilderen gehad van Yvonne. Ondanks dat we met een groot en gemeleerd gezelschap waren (nl, duits en engels) is alles gesmeerd verlopen. Heerlijk ook dat het buiten kon.
We hebben er allemaal ontzettend van genoten en een mooi kunstwerk aan overgehouden. Ontzettend bedankt Yvonne, mede door jou is onze kantoordag een succes geworden.

Ines
8 maanden geleden

Onze kinderen hadden voor mij een surprise middag georganiseerd voor mijn 60e verjaardag bij Yvonne’s tuinkamer. Wat heerlijk om in zo’n relaxte/groene omgeving met m’n hele gezin creatief bezig te zijn! Yvonne heeft ons verwend met koffie en eigengemaakte scones en haar creatieve kijk/hulp op het schilderen. Heerlijke middag gehad en ik ga zeker zelf nog eens terug!

Stephanie
8 maanden geleden

Wij hebben afgelopen zondag een hele fijne middag gehad met het schilderen op canvas doek. De tuin en de tuinkamer zijn echt prachtig en sfeervol en boden volop inspiratie. Het was een zeer geslaagde middag met heerlijke zelfgebakken scones. En met de tips van Yvonne zijn de schilderijen heel mooi geworden. Nogmaals erg bedankt voor de leuke dag!

Wilma, Marian en Anita
8 maanden geleden

Voor een speciale verjaardag van mijn zus, hebben wij op steigerhout geschilderd. Een hele gezellige middag gehad bij Yvonne in een sfeervolle tuin, mooi weer en verwend met lekkers en heerlijke koffie etc. met een mooi resultaat vertrokken. Dankjewel Yvonne!

Réanna en Irene
8 maanden geleden

Wij hebben een hele ontspannen middag gehad en eindelijk de dikke dames geschilderd waar we al lang naar uitkeken. Een mooie rustige tuinkamer en lekkernijen erbij, helemaal top.

Elly van den Tillaart
8 maanden geleden

Een punt gezet achter ons bestuurlijk jaar 21-22 van ons Vrouwennetwerk en vele stippen gezet op diverse porselein mokken, bordjes, schalen. Prachtig weer, leuke, gezellige tuin en fijne middag met mooie herinneringen!

lianne St.Nicolaas
8 maanden geleden

Hele leuke middag gehad gezellige tuin plus tuinkamers, Thee gehad later nog Cappuccino met scone ,leuk theepotje met zakjes houder gestipt en dit was voor mij een heel leuk moederdagkodo. Lianne

Maria Schepens
9 maanden geleden

In een sfeervolle omgeving, verwend met lekkers,
Geduld om je werkstuk naar volle tevredenheid mee te geven. Heerlijke middag gehad en wordt vervolgd.

mireille brekelmans
9 maanden geleden

zo leuk dat we tuinkamer yvonne hebben ontdekt. erg gastvrije superlieve vrouw op een prachtige locatie. leuke keuze in workshops, wij zijn nu gegaan voor het schilderen op steigerhout maar komen zeker nog eens terug.bedankt voor het mooie werkstuk en de gezelligheid yvonne

Christie
9 maanden geleden

Een onwijs gezellig, leuke en creatieve middag gehad in de prachtige tuin van Yvonne. Onze uiteindelijke resultaat (stippen op porselein) hebben we mee naar huis mogen nemen; nog een leuk aandenken ook! Geweldig.

Mira
9 maanden geleden

We hebben een hele leuke middag gehad met een mooi schilderij op steigerhout als resultaat:)! Yvonne had alles prima verzorgd en tijdens de pauze serveerde ze ook nog een heerlijke lekkernij in haar gezellige achtertuin. Zeker voor herhaling vatbaar!

Astère
9 maanden geleden

In een mooie en gezellige omgeving ontspannen een leuke workshop volgen? Dan ben je bij Yvonne aan het goede adres! Keuze uit verschillende workshops en begeleid door een gezellige en creatieve Yvonne ga je met een kunstwerk naar huis. Yvonne, bedankt!💐

Sylvia
9 maanden geleden

Donderdag 21 april hadden wij op locatie de workshop dikke dames/vrolijke dieren schilderen op canvas. Het was een zeer goed verzorgde workshop en Yvonne heeft ons ontzettend goed geholpen en begeleid. Ik kan het echt iedereen aanraden. De resultaten waren super mooi en iedereen heeft een mooi schilderij mee naar huis genomen. Yvonne, bedankt!!

Rianne
9 maanden geleden

Als verrassingskado van mijn vriendin een workshop porselein beschilderen gekregen. Het was een erg leuke workshop in een mooie, relaxte omgeving met goede, gezellige hulp van Yvonne. We zijn na een geslaagde middag met een mooi werkstuk naar huis gegaan. Zeker een adres om nog eens naar terug te gaan, omdat je veel verschillende dingen kunt maken.

Patricia Buitelaar
9 maanden geleden

Afgelopen woensdag workshop gehad. Steigerhout schilderen. Super leuk gehad. Met mooi resultaat.

Elles
10 maanden geleden

Leuke gezellige verzorgde middag gehad bij Yvonne,s tuinkamer. En met een prachtig resultaat naar huis gegaan.
Dankjewel Yvonne !

Sonja
10 maanden geleden

Vrijdag een hele fijne workshop bij Yvonne gehad, samen met ons gezellig clubke. Iedereen heeft een mooie creatie kunnen maken. De resultaten waren erg mooi!
Yvonne, bedankt voor de gezellige en ontspannen workshop 💐

Marinka
10 maanden geleden

Vrijdag workshop gehad met ons clubke het was weer zeer geslaagd.
Een super mooie en gezellige locatie.
Fijn dat je er allemaal je eigen creatie kan maken en de resultaten waren allemaal geweldig mede dankzij de geweldige uitleg en hulp van Yvonne.
Super goed verzorgd met een hapje en een drankje.
Deze workshop beveel ik van harte aan.
En Yvonne nog hartelijk dank.