Corona proof workshop - 2 personen

Een dagje uit met vriendinnen, zussen, uitje voor 2 vrouwen, familie-uitje, vrijgezellendag, teamuitje, bedrijfsfeest:
proef de sfeer van en rond Tuinkamer Yvonne tijdens een workshop schilderen van steigerhout of porselein of Stippen op porselein.

Wat is er nu leuker dan samen met jouw vriendinnen, zussen, buren, familie, collega's, kinderen of met wie dan ook iets fleurigs op servies of steigerhout te schilderen of mooie stippen te maken op porselein onder het genot van koffie/cappuccino/thee en zelfgemaakte scones?

Tuinkamer Yvonne en het daarbij gelegen overdekte (verwarmde) terras

Workshops schilderen zowel in Tuinkamer als onder overdekte verwarmde terras, workshop vanaf 2 personen in Casteren, gelegen bij Eindhoven, Tilburg en Den Bosch.

In de Tuinkamer is, in verband met Corona, nu plaats voor maximaal 7 personen (voorheen was het maximaal 15 personen). Onder het smaakvol ingerichte overdekte verwarmde terras, gelegen bij de Tuinkamer, kunnen ook nog eens 6 cursisten plaatsnemen voor een van de schilderworkshops, het gehele jaar mogelijk behalve in de winter.

Het idyllische overdekte verwarmde terras waar ook workshops worden gegeven in het voor- en najaar. Geniet van deze sfeervolle locatie voor workshops met vriendinnen, tijdens een vrijgezellenfeest of elke andere gelegenheid.

Neem plaats op een van de vele terrassen in de ruim opgezette tuin.

De romantisch aangelegde tuin, waar je vanuit Tuinkamer Yvonne van kunt genieten. 

High Tea en workshops

Een High Tea kan worden gereserveerd als je vanaf 4 personen deelneemt aan een van mijn workshops.

Details over High Tea.

           Schilderworkshops schilderen 

Schilderen met penselen en porseleinverf of ga voor steigerhout schilderen met acrylverf. Workshop vanaf 2 personen in Casteren, onder de rook van Tilburg en Eindhoven. Kies uit talloze voorbeelden van porselein, Canvas, steigerhout of ga je voor de vrolijke stippen? 

Gelegen naast Tuinkamer Yvonne: het keukentje waar de warme dranken en heerlijke scones worden klaargemaakt.

Workshop porselein

Maak een tegeltableau met aardbeien van porseleinen tegeltjes , kijk voor meer details.
Of beschilder een bordjeleuke mok of schalen.

Workshop schilderen als vriendinnendag, damesuitje, vrijgezellendag, familiedag, familie-uitje, teamuitje, burendag, zussendag, vrouwenworkshop, babyshower, vriendinnen uitje, workshop voor 2 vriendinnen.