Coronaproof workshops - vanaf 2 personen

Kerstworkshop - december 2020

In november en december 2020 kun je een kerstworkshop met vriendinnen, familie, zussen, tijdens moeder-dochter uitje volgen. Kies een eland, happy Dikke Dames schilderen of ga voor kerstballen stippenKom gezellig meedoen en beschilder dat leuke keramiek (porselein) item gedurende het middagarrangement van 3 uur. Ook leuk is de etagère: kerstballen, jingle bells, eland, rendier, feestelijke kerstversieringen of stip er vrolijk op los (dots). Op het moment dat de oliebollen geserveerd worden, haal je dat kerstservies tevoorschijn en kan het genieten beginnen. Je hebt een mooie herinnering aan de kerstworkshop. Al die kerstkleurtjes zijn zo warm: rood, groen, goud, zilver in combinatie met de feestelijk opgetogen Christmas Tree. Graag tot ziens bij mijn kerstworkshop 2020.

Workshop feestdagen

Bij de workshops wordt de afbeelding: kerstboom, vogeltjes, klok, rednose reindeer (eland), vrolijke dame met kerstmuts, The Christmas Tree al voor je getekend op het servies stuk. Je kunt ook kiezen voor dat mooie setje: bord en grote kom  kersthoedjes, walking dinner serveerplateau of 2-laags etagère in stervorm. Vervolgens ga je bekijken welk plaatje jou het meeste aanspreekt. In de kerstworkshop ga je met penselen de kleuren verf aanbrengen op het servies, zodat het helemaal jouw stijl wordt. Maak gebruik van een ruime keuze aan kerstsjablonen: ballen, boom, slee, krans, klok, eland. Geniet in deze feestelijke decembermaand en nodig jouw vriendinnen uit voor dit middag-arrangement workshoppen. Kerstworkshop: mogelijk elke middag ook zaterdag/zondag, al met tweetjes welkom.

Serveerplateau Dikke Dame - December 2020 - Ovaal bord vogeltjes - Walking Dinner bord eland € 36,50 p.p.

Workshoppen met kerst

 Etagère jingle bells € 39,50 p.p. Grote etagère € 44,50 p.p. Set kom en bord € 42,50 p.p.
Gezellig bij 'The Christmas Tree'.

Servies versieren voor Kerst

Gezellig Stippen

Je kunt ook alle porseleinen onderdelen opsieren met leuke stippen, dots. Je kunt kerststerren, hartjes, rondjes sjablonen gebruiken en dan ga je met stipstokjes, stippennen en porseleinverf jouw origineel gestipt servies-onderdeel maken. Tijdens de kerstworkshop 2020 geniet je en thuis zal dit mooie exemplaar jouw tafel opfleuren. Het leuke is dat je er naast dit heerlijke uitje dus ook nog iets blijvends aan over houdt. Graag zie ik je bij een van mijn workshops vanaf 2 personen. Je bent van harte welkom in mijn sfeervolle Tuinkamer voor de kerstworkshop.

Workshops Walking dinner plateau eland -  Bord stervorm gestipt  -  Bord kerstboom bestipt    € 36,50 p.p.

Etagère in stervorm

Daar word je toch happy van en wat een mooi exemplaar voor tijdens de feestdagen, dat zul je vaak horen tijdens de warme decembermaand. En wat het leuke is dat je het helemaal zelf hebt gedecoreerd, zoals een Christnmas Tree. Kerstworkshop 2020 arrangement: elke middag van 13.00-16.00 uur inclusief koffie/thee/cappuccino met heerlijke scones.

Etagère 2 laags stervorm € 39,50 p.p.

Kerstworkshop: plateau grote theelichten met sterren bestipt  € 39,50 p.p.

Meer informatie workshops

De kerstworkshop 2020 is inclusief porselein, porseleinverf, gebruik alle materialen, bakken in de professionele keramiekoven voor servies beschilderen of zelf afbakken als je stipt, en uiteraard ontbreken koffie/thee/cappuccino met heerlijke scones met cottled cream en jam niet.
Je kunt elke middag reserveren van 13.00 tot 16.00 uur, bekijk meer detailsUiteraard is deze kerstworkshop 2020 op afstand van elkaar 1,5 meter, desinfecterende handgel is in ruime mate aanwezig, dus Corona proof.
Bekijk ook mijn andere workshops:
- Porselein
Dikke Dames schilderen
Steigerhout
Canvas doek
Stippen
Creatieve dienbladen

Kerstworkshop 2020 Eindhoven

Slechts 30 autominuutjes van Eindhoven en ook binnen een half uurtje vanuit Tilburg ben je in het landelijke dorp Casteren. In alle rust kun je genieten van het romantische atelier, dat verscholen ligt in de ruim opgezette tuin met haar vele terrasjes. Ook als je met een groep vriendinnen, zussen, collega's, moeder-dochter komt, mag je per persoon kiezen uit alle workshops, hoe gastvrij is dat. Bekijk intussen de sfeerfoto's van mijn atelier of lees in mijn gastenboek hoe andere gasten mijn workshops ervaren. Idee voor de feestdagen/kerst, bestel een workshop in de vorm van cadeaubon

Voorbeelden van cursisten:

Contact

Kom naar Noord Brabant, dichtbij Eindhoven, Tilburg, Veldhoven. Schilder je eigen kerstbord voor  bij The Christmas Tree. Proef de sfeer van dit idyllisch gelegen workshop-atelier voor een kerstworkshop 2020.