Kerstworkshop - december wintermaand

In november en december 2023 kun je een kerstworkshop volgen. Nodig vriendinnen, familie, zussen, moeder, dochter uit of leuk als vrijgezellenuitje. Kies voor dat eland, de vrolijke Dikke Dames of kom kerstitems stippen. Doe gezellig mee en beschilder dat leuke kerst-serviesstuk van porselein gedurende deze 3 uur durende workshop in december of al in november. Bekijk de dagkalender van tuinkameryvonne.nl met data in december en kom voor een workshop naar Brabant. Op het moment dat de oliebollen geserveerd worden, haal je de kerstspullen tevoorschijn en kan het genieten beginnen. Zo'n mooie herinnering aan deze workshops in kerstsfeer. Al die kerstkleurtjes zijn zo warm: rood, groen, goud, zilver in die feestelijk opgetogen Christmas Tree.


Kerst workshop PORSELEIN SCHILDEREN


Bij deze workshop in het teken van kerst wordt de kerstboom, vogeltjes, klok, rednose reindeer (eland), vrolijke dame plus kerstmuts, The Christmas Tree al voor je getekend. Je kunt ook kiezen in de kerstworkshop voor een serveerplateau of 2-laags etagère in stervorm. Wil je bloemen of boeketten, kies dan voor de sjablonen die in ruime mate aanwezig zijn. Kom in december naar de workshops van tuinkameryvonne.nl. In de kerstworkshop ga je middels penselen kleuren verf aanbrengen op het kerststuk, zodat alles helemaal jouw stijl wordt. Gebruik leuke kerstsjablonen: bloemen, mooie fleurige boeketten, ballen, boom, slee, krans, klok, eland. Geniet in deze feestelijke decembermaand en nodig jouw vriendinnen uit voor dit middag-arrangement en maak jouw kerstdecoratie op servies.

Serveerplateau vrolijke Dame in kerstjurk of vogeltjes in kerstsfeer

Ook leuk is kerstdecoratie in de vorm van die gezellige jongedame met kerstmuts en feestelijke jurk. Jij hoeft alleen nog de kleurtjes te bepalen en aan de slag te gaan met penselen tijdens de kerstworkshop. Beschilder iets moois tijdens deze kerstworkshop: bord, serveerplateau of die mooie etagère voor kerst.

De vogeltjes op de kerstboomtak hebben ook een leuke kerstmuts op: leuk voor op tafel als kerststuk. De rand is gedecoreerd met kerstklokken door middel van kerstsjablonen, wat een gezellige kerstdecoratie, meld je aan voor de kerstworkshop. Prijs € 44,50 p.p.

Gezellige schaal voor kerst 2023

Kerstworkshop: een eland in een arrenslee of koets, kijk wat een leuke kerst-afbeelding. Zo'n mooi kerststuk om de tafel mee te versieren. Ook deze keer is het plaatje al voor je getekend op het serveerplateau of de sneeuwpop. Jij gaat in de workshop kerst versieren met verf. Kijk op de dagkalender wanneer het jou schikt. Prijs € 44,50 p.p.

Kerst winterworkshops

Etagère stervorm

Vind je die etagère ook zo gezellig staan op de gedekte tafel? Je kunt deze opfleuren met kerstballen, klokken, dennentakjes en alles wat je maar kunt bedenken. Laat het servies jouw tafel opvrolijken en geniet van al het lekkers dat je tijdens de feestdagen gaat serveren.

Etagères Kerstworkshop formaat 15 en 20 cm € 55,00 p.p. of formaat 20 en 27 cm € 57,50 p.p.
Kerstboom of kerstster € 47,50 p.p. Meld je aan in november of december 2023, pak je agenda en bekijk de dagkalender.

Schattige kerstmokjes 3 stuks € 44,50 p.p.             Baguetteschaal + schaaltje voor kruidenboter € 49,50 p.p. 


Kerst bij Tuinkameryvonne.nl

STIPPEN OP PORSELEIN


Gezellig Stippen op kerstbord

Je kunt ook alle porseleinen serviesstukken opsieren met leuke stippen: nieuwste vorm kerstdecoratie, leuk als kerststuk. Tijdens Yvonne's kerstworkshop 2023 staat genieten centraal en thuis zal dit mooie exemplaar jouw tafel opfleuren. Het leuke is dat je er naast dit heerlijke uitje ook nog iets blijvends aan over houdt. 

Walking dinner bord met eland

Heerlijk zo'n leuk plateau om iets lekkers op te presenteren, gezellige workshops: schattig servies voor kerst. De kleurtjes bepaal je zelf en stippen lukt iedereen. Kerstdecoratie in de leukste zin van het woord: zo origineel, kerstworkshop € 39,50 p.p.

Kerst ster

Kies jouw favoriet: kerstster met kerstballen, hartjes, rondjes sjablonen en ga middels stipstokjes of stippennen en porseleinverf op jouw origineel gestipt serviesstuk stipjes maken. Kerstworkshop prijs € 39,50 p.p.

Altijd gezellig bord in kerstboom-vorm. Laat je creativiteit spreken en maak echt iets naar eigen smaak. De workshops zijn zo leuk om te doen, je gaat weer vrolijk naar huis. En wat het leuke is dat je het helemaal zelf hebt gedecoreerd. Prijs € 39,50 p.p.

Blog van The Christmas girls

Blog kerstworkshop bij tuinkameryvonne.nl

The Christmas Girls hebben een ontzettend aardige blog geschreven:
'In de zomer van 2021 ontdekten wij een super leuk plekje in Casteren, Noord-Brabant. Tuinkamer Yvonne, een idyllisch plekje voor creatieve workshops onder het genot van heerlijke koffie, thee, cappuccino en scones! Afgelopen december zijn The Girls terug gegaan om deel te nemen aan een toffe kerstworkshop. Heerlijk ontspannen terwijl je lekker creatief bezig bent. Super leuke invulling van je kerstactiviteiten.' Lees verder en bekijk alle foto's via deze link:

https://thechristmasgirls.com/2021/12/18/tuinkamer-yvonne/

Agenda workshops kerst, bekijk de dagkalender

De gezellige en creatieve Kerstworkshops van tuinkameryvonne.nl zijn vanaf half november en natuurlijk in december te reserveren vanaf 2 personen. De prijs voor de Kerstworkshop is inclusief koffie/thee/cappuccino met scones, clotted cream en jam uiteraard de gezellige sfeer van tuinkameryvonne.nl.

Agenda dagkalender kerst:

Middag workshops kerst van 14.00 uur tot 16.30 uur in november 2023:
Zaterdag 18 november;
Vrijdag 24 november.

Middag workshops kerst van 14.00 uur tot 16.30 uur in december 2023:
Zaterdag 2 december;
Zondag 3 december.

De Kerstworkshops zijn alleen overdag en op basis van voldoende aanmeldingen.

 

Daar word je toch happy van en wat een mooie kerstdecoratie voor tijdens de feestdagen, dat zul je vaak horen tijdens de warme decembermaand. Etagère 2 laags stervorm (formaat 15 en 20 cm) € 52,50 p.p.

Serveerplateau porselein voor kaarsjes

Plateau grote theelichten € 49,50 p.p.

Dagkalender workshop kerst

Aanmelden kerstworkshop

Je kunt 's middags de kerstworkshop reserveren van 14.00 tot 16.30 uur, zie bovenstaande data. Pak de dagkalender erbij, check jouw agenda en plan een middag bij tuinkameryvonne.nl zodat je met kerst kunt pronken met hetgeen je tijdens de workshop hebt gemaakt. In november en december is de kerstsfeer te voelen.
De workshop kerst is inclusief het porselein, de verf, gebruik alle materialen en uiteraard ontbreken koffie/thee cappuccino plus heerlijke scones/clotted cream/jam niet. Tuinkamer Yvonne is helemaal in kerstsfeer.
Bekijk ook mijn andere workshops:
- Porselein
Dikke Dames schilderen
Steigerhout
Canvas doek
Stippen
Creatieve dienbladen
- Vrijgezellenfeest vrouwen workshop

Workshops in kerstsfeer

Kerstworkshop december 2023 Eindhoven

Slechts 30 autominuutjes van Eindhoven en ook binnen klein half uurtje vanuit Tilburg ben je in het landelijke dorp Casteren. In alle rust kun je genieten in het romantische atelier, dat verscholen ligt in de ruim opgezette tuin met haar vele terrasjes. Leuk als groepje vriendinnen, zussen, collega's, moeder-dochter of als uitje vrijgezellenfeest met vrouwen. Je mag per persoon kiezen uit alle workshops, hoe gastvrij is dat. Maak mooi kerststuk - kies kerstster, kerstbord of schilder die Dikke Dame.
Bekijk intussen de sfeerfoto's of lees in mijn gastenboek, lees de blog, hoe andere gasten alles ervaren. Idee voor de feestdagen kerst december 2023: bestel een schilderworkshop of kerstworkshop als cadeaubon

Workshopvoorbeelden van gasten

Contact

Kom naar Noord Brabant, dichtbij Eindhoven, Tilburg en Veldhoven. Schilder je eigen kerstbord voor bij de kerstboom. Proef de sfeer van dit idyllisch gelegen workshop-atelier voor een kerstworkshop december 2023.