Schilderworkshops vanaf 2 personen

Kerstworkshop 2021 - servies kerststuk beschilderen

In november en december 2021 kun je een kerstworkshop volgen, maak een gezellig kerststuk met servies. Nodig vriendinnen, familie, zussen, moeder, dochter uit. Kies voor dat eland, de vrolijke Dikke Dames schilderen of kom kerstitems stippen. Doe gezellig mee en beschilder dat leuke keramiek (porselein) kerst-serviesstuk gedurende deze 3 uur durende workshops. Ook leuk is de kerst-etagère: kerstballen, jingle bells, rendier, feestelijke kerstversieringen. Op het moment dat de oliebollen geserveerd worden, haal je dat kerststuk tevoorschijn, dat je in de kerstworkshop hebt gemaakt en kan het genieten beginnen. Zo'n mooie herinnering aan deze workshops in kerstsfeer. Al die kerstkleurtjes zijn zo warm: rood, groen, goud, zilver in die feestelijk opgetogen Christmas Tree.

Feestdagen Kerst 2021

Etagère schilderen

Bij alle  workshops porselein schilderen wordt de afbeelding: kerstboom, vogeltjes, klok, rednose reindeer (eland), vrolijke dame plus kerstmuts, The Christmas Tree al voor je getekend op jouw servies stuk. Je kunt ook kiezen in de kerstworkshop voor dat mooie setje: bord en grote kom kersthoedjes, walking dinner serveerplateau of 2-laags etagère in stervorm. Vervolgens ga je bekijken welk plaatje jou aanspreekt voor het keramieken kerststuk. In de kerstworkshop ga je middels penselen kleuren verf aanbrengen op het kerststuk, zodat alles helemaal jouw stijl wordt. Gebruik leuke kerstsjablonen: ballen, boom, slee, krans, klok, eland. Geniet in deze feestelijke decembermaand en nodig jouw vriendinnen uit voor dit middag-arrangement en maak jouw kerstdecoratie op servies.

Serveerplateau Dikke Dame in kerstjurk

Ook leuk is kerstdecoratie in de vorm van deze gezellige jongedame met kerstmuts en feestelijke jurk, die al is getekend op het serveerplateau. Jij hoeft alleen nog de kleurtjes, beschilder het kerststuk te bepalen en aan de slag te gaan met penselen tijdens de kerstworkshop. Beschilder iets moois tijdens deze kerstworkshop: bord, serveerplateau of die mooie etagère voor kerst. Dat is een erg leuke uitdaging. Prijs € 38,50 p.p.

Ovaal bord vogeltjes als kerststuk

De vogeltjes op deze kerstboomtak hebben ook een leuke kerstmuts op: leuk voor op tafel als kerststuk. Mooi ovaal bord maken in kerstworkshop. De rand is gedecoreerd met kerstklokken door middel van kerstsjablonen, wat een gezellige kerstdecoratie. Prijs € 38,50 p.p.

Walking Dinner bord eland - gezellig serviesstuk kerst 2021

Kerstworkshop: een eland in een arrenslee of koets, kijk wat een leuke kerst-afbeelding. Zo'n mooi kerststuk om de tafel mee te versieren. Ook deze keer is het plaatje al voor je getekend op het serveerplateau of het bord met sneeuwpop. Jij gaat in de servies kerstworkshop alles beschilderen. Prijs € 38,50 p.p.

Kerstworkshop op servies - porselein

Etagère stervorm

Vind je die etagère ook zo gezellig staan op de gedekte tafel? Je kunt deze opfleuren met kerstballen, klokken, dennentakjes en alles wat je maar kunt bedenken. Laat het servies jouw tafel opvrolijken en geniet van al het lekkers dat je tijdens de feestdagen gaat serveren.
Kerstworkshop Mini Etagère (formaat 15 en 20 cm) € 42,50 p.p.   Grote etagère (formaat 20 en 27 cm) € 49,50 p.p.
Bord kerstboom of kerstster € 39,50 p.p.

Servies kerststuk: soepkom en bord

Hoedjes als kerstdecoratie: gezellig bij 'The Christmas Tree' soep eten en daarna genieten van de kerstmaaltijd uit dat mooie servies. Maak deze gezellige set tijdens de kerstworkshop in december 2021. Set: kom en bord € 47,50 p.p.

Schattige kerstmokjes 3 stuks € 37,50 p.p.             Baguetteschaal + schaaltje voor kruidenboter € 44,50 p.p. 

Servies opfleuren voor Kerst

Gezellig Stippen op kerstbord

Je kunt ook alle porseleinen serviesstukken opsieren met leuke stippen: nieuwste vorm kerstdecoratie, leuk als kerststuk. Tijdens Yvonne's kerstworkshop 2021 staat genieten centraal en thuis zal dit mooie exemplaar jouw tafel opfleuren. Het leuke is dat je er naast dit heerlijke uitje ook nog iets blijvends aan over houdt. 

Walking dinner bord met eland

Heerlijk zo'n leuk plateau om iets lekkers op te presenteren, gezellige workshops: schattig servies voor kerst. De kleurtjes bepaal je zelf en stippen lukt iedereen. Kerstdecoratie in de leukste zin van het woord: zo origineel, kerstworkshop € 36,50 p.p.

Servies in stervorm

Kies jouw servies: kerstster bord met kerstballen, hartjes, rondjes sjablonen en ga middels stipstokjes, stippennen en porseleinverf op jouw origineel gestipt serviesstuk stipjes maken. Kerstworkshop prijs € 36,50 p.p.

Christmas Tree

Altijd gezellig bord in kerstboom-vorm. Laat je creativiteit spreken en maak echt iets naar eigen smaak. De workshops zijn zo leuk om te doen, je gaat weer vrolijk naar huis. En wat het leuke is dat je het helemaal zelf hebt gedecoreerd. Prijs € 36,50 p.p.

Porselein stippen met kerst

Etagère in stervorm

Daar word je toch happy van en wat een mooie kerstdecoratie voor tijdens de feestdagen, dat zul je vaak horen tijdens de warme decembermaand.  Etagère 2 laags stervorm (formaat 19 en 23 cm) € 44,50 p.p.


Kerstworkshop 2021 arrangement: Decoreer servies als kerststuk, alle workshops inclusief porselein, gebruik materialen, verf en koffie/thee/cappuccino met heerlijke scones, clotted cream, jam.

 

Serveerplateau porselein voor kaarsjes

Plateau grote theelichten met sterren bestipt  € 39,50 p.p.

Data en tijden kerst-workshop 2021

Meer informatie workshops

Je kunt elke middag de kerstworkshop reserveren aanvang 13.00 tot 16.00 uur, ook zaterdag en zondag, bekijk data workshops. Porselein als kerststuk: workshop december kerst 2021 is inclusief porseleinen kerststuk, verf, gebruik alle materialen, bakken in de professionele keramiekoven (servies beschilderen) of zelf afbakken als je stipt, uiteraard ontbreken koffie/thee cappuccino plus heerlijke scones/cottled cream/jam niet. 
Bekijk ook mijn andere workshops:
- Porselein
Dikke Dames schilderen
Steigerhout
Canvas doek
Stippen
Creatieve dienbladen

Kerstdecoratie porselein beschilderen workshop

Kerstworkshop 2021 Eindhoven

Slechts 30 autominuutjes van Eindhoven en ook binnen klein half uurtje vanuit Tilburg ben je in het landelijke dorp Casteren. In alle rust kun je genieten in het romantische atelier, dat verscholen ligt in de ruim opgezette tuin met haar vele terrasjes. Leuk als groepje vriendinnen, zussen, collega's, moeder-dochter, maar je mag per persoon kiezen uit alle workshops, hoe gastvrij is dat. Maak mooi kerststuk - kies kerstster, kerstbord, Dikke Dame schilderen.
Bekijk intussen de sfeerfoto's of lees in mijn gastenboek hoe andere gasten alles ervaren. Idee voor de feestdagen kerst december 2021: bestel een workshop schilderen of kerstworkshop als cadeaubon

Voorbeelden van gasten:

Contact

Kom naar Noord Brabant, dichtbij Eindhoven, Tilburg, Veldhoven. Schilder je eigen kerstbord voor bij The Christmas Tree. Proef de sfeer van dit idyllisch gelegen workshop-atelier voor een kerstworkshop december 2021.