Corona proof workshop - 2 personen

Canvas doek schilderen met deskundige begeleiding

Schilderen op doek (canvas), waarbij je tijdens de gezellige workshop persoonlijk en vakkundig wordt begeleid door Yvonne. Maak een blikvanger met een eigentijdse look en laat dit schilderij jouw interieur opfleuren, zodat je er elke dag van kunt genieten. Denk ook aan de altijd gezellige Dikke Dames schilderen workshop. Creatief bezig zijn tijdens een ongedwongen workshop is leuk met jouw vriendinnen, zussen, met jouw familie, collega's of met wie dan ook. Beleef een amusante middag in een charmante omgeving. Bij Tuinkamer Yvonne kun je al reserveren vanaf of met twee dames (of heren). Dat is toch lekker knus. 

Uitleg van deze workshop schilderen op doek

Als eerste ga je het uitgebreide assortiment aan illustraties bekijken, want er liggen meer dan 45 afbeeldingen voor je klaar. Voor schilderen op doek heb je dezelfde opties als voor de workshop Steigerhout schilderen. Daarnaast zijn De Dikke Dames ook nog steeds gewild, kijk naar de leuke schilderijen.
Daarna legt Yvonne uit hoe je met acrylverf en kwasten het beste kunt verven op een canvas doek. Dan ga jij starten met het leukste van de workshop, namelijk het doek de kleuren geven die jou het meeste verblijden. Houd je van felle kleuren of is pastel jouw lievelingstafereel of past zwart-wit het beste bij jou? Maak het doek helemaal n jouw stijl, dan zul je er het meeste plezier aan beleven. Vergeet ondertussen niet te genieten van de warme koffie of thee en smul lekker van de verse zelfgemaakte scones.

Inclusief in de workshop schilderen op doek

Voor de workshop schilderen op doek krijg je: een Canvas doek van het formaat 50 x 40 cm, de verf en gebruik van alle schilderbenodigdheden, de verrukkelijke scones met natuurlijk koffie/cappuccino/thee. In verband met Corona zal er afstand worden gehouden en gebruiken we desinfecterende handgel en zijn er plastic wegwerpschorten. De workshop is van 13.00-16.30 uur en Yvonne helpt jou, als je dat op prijs stelt, om te komen tot een mooi eindresultaat. Doe mee en geniet in de huiselijke Tuinkamer, want het is echt een middagje uit.


Ben je met een gezelschap, ook dan kies je afzonderlijk jouw workshop, hoe prettig is dat!

 

Workshop Canvas formaat rechthoek  50 x 40 cm € 39,50 per persoon

Bekijk onderstaande doeken geschilderd door de gasten:

Heel graag tot ziens bij een van mijn workshops in Tuinkamer Yvonne in Casteren, vlakbij Eindhoven en Tilburg.