Schilderen op doek workshop in Brabant

Gezellige workshops schilderen op doek (canvas) inclusief persoonlijke en vakkundig begeleiding. Maak een blikvanger in een eigentijdse look en laat dit schilderij jouw interieur opfleuren. De altijd gezellige Dikke Dames schilderen workshop behoort ook tot de schilder mogelijkheden. Creatief bezig zijn tijdens een ongedwongen workshop is leuk als vriendinnenuitje, zussendag, familiedagje, met collega's of als vrijgezellenfeest. Beleef dit alles in deze charmante workshop omgeving. Reserveren workshop schilderen op doek of hout kan vanaf 4 personen (dames of heren). Lekker knus dat creatieve schilder uitje in Brabant, vlakbij Eindhoven en Tilburg.

Schilderij maken met acrylverf

Workshop schilderen: in het atelier hangen vele vrolijke Dikke Dames schilderijen en er liggen meer dan 60 afbeeldingen voor je klaar. Bekijk dit uitgebreide assortiment aan illustraties. Een eigen afbeelding of eigen creatie schilderen op doek behoort niet tot de mogelijkheden. Ik bied namelijk al zoveel verschillende keuzes aan en er zit zeker een leuk plaatje voor jou bij om te schilderen op dat mooie doek. Yvonne legt je uit hoe je middels acrylverf en kwasten kunt verven op canvas doek. Dan start het leukste van de workshop, namelijk het doek de kleuren geven die jou het meeste verblijden. Houd je van felle kleuren of is pastel jouw lievelingstafereel of past zwart-wit het beste bij jou? Maak het doek helemaal in jouw stijl, dan zul je er het meeste plezier aan beleven. Vergeet ondertussen niet te genieten van de sfeervolle omgeving tijdens dit creatieve workshop uitje.


Schilderworkshop 4 personen

Boek creatieve workshop samen met je vriendin of als groep

Gezellig dagje uit aan het inplannen? Alle workshops schilderen op doek kunnen vanaf 4 personen worden gereserveerd. Uiteraard ben je ook welkom met kleine of grote groep. Wil je liever workshop (steiger)hout of porselein, bekijk dan alle porseleinen of steigerhouten voorbeelden. Creatief dienblad of Stippen kan ook.

Wat is inbegrepen in de prijs

De workshop schilderen op doek kost € 44,50 p.p. en is inclusief:
- Canvas doek formaat 50 x 40 cm;
- alle kleuren acrylverf + gebruik overige materialen;
- keuze uit ruim 60 afbeeldingen. Een eigen afbeelding/eigen creatie schilderen op doek behoort niet tot de mogelijkheden: het is een workshop, met als doel dat je na afloop met iets moois naar huis gaat, dat ook echt af is. Alle gasten krijgen zo dezelfde gewenste aandacht;
- kies per persoon uit vrijwel alle workshops dus ook binnen groepjes vriendinnen, vrijgezellenfeest, familiedagje;
- koffie/thee/cappuccino/4 soorten frisdrank;
- heerlijke scones plus cottled cream/jam;
- persoonlijke begeleiding/aandacht;
- plastic wegwerpschorten;
- sfeervolle rustige omgeving.

 

Data workshops

De workshop duurt 3 uur en kan elke middag van 13.00-16.00 uur worden gereserveerd. Doe mee en geniet in dit huiselijke atelier, want het is echt jullie middagje uit. Aanmelden workshops, klik hier. Gezellig als vriendinnenuitje.
Workshop op locatie is ook mogelijk, bekijk hier.

Workshop voor beginners

Iedereen kan deelnemen aan workshop schilderen van 8 tot 108 jaar. Dankzij de vele slimme hulpmiddelen: voor jong en oud toegankelijk. Ik leer je de fijne kneepjes van het vak, samen heerlijk creatief aan de slag tijdens uitje. 


Ben je met klein of groter gezelschap, ook dan kies je afzonderlijk jouw workshop, hoe prettig is dat!
Idee: geef de jarige een cadeaubon voor een workshop schilderen op doek.

Maak die eigentijdse look tijdens workshop schilderen op doek. Welkom in Brabant: schilderworkshops tussen Eindhoven en Tilburg. Workshop op locatie ook mogelijk.Bekijk alle schilderijen van cursisten

Workshop "volle vrouwen", dieren, boerenechtpaar of Ibiza busje schilderen vlakbij Eindhoven en Tilburg

Bekijk onderstaande schildersdoeken van mijn gasten:


Vrijgezellenfeest vrouwen, vriendinnenuitje of familiedagje

Workshops als familie uitje of leuk als vrijgezellenfeestje vrouwen

Ben je op zoek naar dat gezellig uitje en wil je iets creatiefs doen? Kom naar Casteren, workshops dichtbij Eindhoven en Tilburg, waar je hartelijk wordt ontvangen. Creatief of niet: ook jij gaat met dat mooie schilderij naar huis. Meld je nu aan voor een schilder workshop uitjeEnkele gasten die op doek hebben geschilderd:

Contactgegevens

Workshop Eindhoven - Tilburg en omgeving, welkom in de Brabantse Kempen. 
Heb je vragen? Ik beantwoord ze graag: mail me of via app 0622522553.
Aanmelden voor alle workshops kan via het aanmeldingsformulier.