Schilderworkshops vanaf 2 personen

 Workshop schilderen op locatie door heel Nederland: 
Steigerhout, Canvas, Dikke Dames, Stippen op porselein 

Schilderen en creatief bezig zijn tijdens een workshop op locatie als bedrijfsuitje of teamuitje of afdelingsbijeenkomst  kan tijdens workshops Steigerhout of Canvas doek schilderen of Stippen op Porselein. Tuinkamer Yvonne komt graag op locatie voor een groep vanaf 15 t/m 40 personen. In een workshop op locatie die 3 à 4 uur duurt, ga je aan de slag met penselen/tamponeerkwastjes of stipstokjes, verf en andere materialen en ben je creatief bezig. Yvonne helpt je graag om te komen tot een mooi resultaat.
Tuinkamer Yvonne komt graag naar vrijwel elke locatie in Nederland voor een workshop keramiek, stippen op porselein of maak een steigerhouten schilderij, canvas doek of beschilder een XXL dienblad. Als een gedeelte van de groep kiest voor servies, kan de andere groep bijvoorbeeld aan de slag met verven op steigerhout of met stippen. Dat is allemaal mogelijk.


De workshops zijn geschikt voor zowel beginners als voor gevorderden. Iedereen kan het!

Bij steigerhout schilderen op locatie ga je tijdens de workshop aan de slag met acrylverf, penselen en diverse eenvoudige technieken. Je kunt kiezen uit meer dan 60 afbeeldingen, ook Dikke Dames. De afbeelding kies je ter plekke uit en neem je met behulp van slimme hulpmiddelen over op het steigerhout. Dan ga je aan de slag met de kleuren verf die bij jou passen. Na afloop van de workshop ga je naar huis met een mooi zelfgemaakt schilderij van steigerhout.

Bij XXL dienblad verven op locatie gebruik je ook acrylverf, penselen en diverse eenvoudige technieken. Je kunt kiezen uit meer dan 60 afbeeldingen, net zoals bij de workshop steigerhout schilderen. Na afloop van de workshop ga je naar huis met een mooi zelfgemaakt supergroot handig dienblad.

 

Bij canvas doek op locatie ga je tijdens de workshop aan de slag met acrylverf, penselen en diverse eenvoudige technieken. Je kunt kiezen uit meer dan 60 afbeeldingen, net zoals bij de workshop steigerhout en XXL dienblad schilderen. Na afloop van de workshop ga je naar huis met een mooi zelfgemaakt schilderij van canvas.

 

Bij stippen op porselein op locatie kun je ter plekke kiezen uit een bordje, een serveerplateau, een leuk theepotje of een 1-laags etagère. Yvonne neemt voorbeelden mee van gestipt porselein, zodat je inspiratie op kunt doen. 
Na afloop van de workshop neem je het gestipte serviesstuk mee naar huis, je laat de stippen 24 uur drogen en je bakt het af in je eigen oven op 150 graden. De bakinstructies krijg je mee van Yvonne.
Dan kun je gaan genieten van je gestipte werkstuk.

 

Bij porselein schilderen op locatie tekent Yvonne van te voren de afbeelding op het porselein en wordt het keramiek de eerste keer gebrand in de professionele keramiekoven op 800 graden. Dit brandproces neemt ongeveer 18 uur (incl. afkoeling) in beslag.
De cursist gaat tijdens de workshop de afbeelding schilderen, hetgeen een hele leuke uitdaging is. Het servies wordt na de workshop nogmaals in de professionele keramiekoven van Tuinkamer Yvonne op 800 graden gebakken. Hierna is het vaatwasmachinebestendig. Na dit brandproces, dus na een paar dagen, zijn de werkstukken klaar om te worden opgehaald.


Steigerhout schilderen op locatie 

Workshop op locatie op hout vierkant formaat 40 x 40 cm € 35,00 p.p.

 

Doe inspiratie op en bekijk wat gasten hebben geschilderd tijdens de workshop schilderen op steigerhout/doek.

Rechthoekig formaat hout 60 x 40 cm € 45,00 p.p.


XXL dienblad beschilderen op locatie

Supergroot dienblad formaat 48 x 48 cm € 49,50 p.p.


Canvas schilderen op locatie 

Canvas doek op locatie formaat 50 x 40 cm € 35,00 p.p.


Stippen op porselein op locatie 

Porselein stippen op locatie € 35,00 p.p.

Bij de workshop stippen kun je uit verschillende modellen vlakke bordjes kiezen, een leuk klein theepotje, 
een 1-laags etagère en een rond of een walking dinner serveerplateau. 


Servies decoreren op locatie 

Servies - porselein beschilderen op locatie € 40,00 p.p.
- inclusief verzenden naar 1 adres in 1 pakket -

Serveerplateaus of bord of cakeschaal

Vierkante cakeschaal/bord 
22 x 22 cm 

Rechthoekige cakeschaal
25 x 16 cm  

Rechthoekige cakeschaal  
25 x 16 cm 


Bekijk voorbeelden op porselein van mijn workshops op locatie:

Tuinkamer Yvonne komt graag naar je toe op locatie voor

- workshop porselein beschilderen;
- workshop stippen op porselein;
- workshop steigerhout;
- workshop canvas doek;
- workshop dikke dames schilderen;
- creatieve dienbladen beschilderen.

Voor het vervoer alle materialen van en naar de locatie rekent Yvonne eenmalig € 50,00.
En voor de workshop op locatie wordt een tegemoetkoming in de benzinekosten gerekend. 

Ook leuk als cadeaubon voor een jubilaris of elke andere gelegenheid.