Workshops Eindhoven - sfeervolste locatie

Ben je op zoek naar creatieve workshops in Brabant omgeving Eindhoven? In schildersatelier Tuinkamer Yvonne ben je creatief bezig met vriendinnen, tijdens vrijgezellenfeest, maar ook leuk als uitje met familie. De altijd vrolijke Dikke Dames schilderen workshop behoort ook tot de mogelijkheden om te schilderen. Vanaf 4 personen ben je welkom voor alle workshops. Tijdens deze schilder workshops Eindhoven en omgeving ga je aan de slag met verf, penselen en eenvoudige technieken. Elke middag, ook zaterdag en zondag staan de koffie of thee plus scones klaar. De workshops zijn zo ingericht dat deze voor alle leeftijden geschikt zijn. Workshops Eindhoven: mijn atelier ligt in het dorpje Casteren (gemeente Bladel) en is landelijk geleden, dichtbij Eindhoven.

Uitje vriendinnen Eindhoven en omgeving - Noord-Brabant

Leuk als vriendinnendagje, vrijgezellenfeest vrouwen of familiedagje

Workshops Eindhoven voor 4 personen. Lijkt het je leuk om samen met jouw vriendin of 4 vriendinnen die ene leuke workshop te volgen, waarbij je ook nog iets creatiefs mee naar huis neemt? Als je je afvraagt: wat te doen op maandag, trakteer jezelf of jouw vriendin dan op de leukste workshops. Elke middag, zeven dagen per week te reserveren. Kom vanuit Eindhoven naar dit sfeervolle atelier en geniet van creatief bezig zijn met jouw vriendinnen. In een oase van rust geniet je van alle schilderijen, mooie tuin, lekkere scones, kleinschaligheid in De Kempen op klein half uurtje van Eindhoven. Schilderervaring is niet nodig. Leuk als vriendinnendag, vrijgezellenfeestje: reserveer uitje.


Kies jouw creatieve workshop

Bekijk alle voorbeelden die ik heb geschilderd of die door cursisten van mijn creatieve workshops zijn gemaakt. Workshop mooi beschilderd keramiek, vrolijke steigerhouten schilderijen, doeken beschilderd middels koeien, kippen, Ibiza-busje. Stippen: zoveel dots op elkaar/naast elkaar: bekijk talloze gestipte porseleinen items, Volslanke Vrouwen workshops of de eindeloze creatieve dienbladen. Doe inspiratie op en kies jouw favoriete middag als je in de buurt bent van Eindhoven altijd welkom voor workshops met - vanaf 4 personen.Creatief met servies

Servies beschilderen op geglazuurd keramiek. De afbeelding wordt voor je op het porselein getekend en gebakken in de keramiekoven. Tijdens de workshop ga je aan de slag middels penselen en kleuren porseleinverf die jou aanspreken. Het porselein kan levenslang mee en is vaatwasmachinebestendig. Bekijk alle voorbeelden: beschilder die leuke cakeschaal, mooie voorraadpot, 2-laags etagère plus leuke gebakjes, taartplateau bakker, kaasplankje of toch die leuke gebaksbordjes? Workshops Eindhoven en omgeving, alle uitjes zijn inclusief koffie/thee/cappuccino en heerlijke scones. Nu twijfel je toch niet meer.


Workshop hout schilderen Brabant

Schilderij op steigerhout leuk uitje. Spreekt dat stoere steigerhout jou ook zo aan? Maak dat creatieve schilderij op steigerhouten planken en kom vanuit Eindhoven naar mijn gezellige Tuinkamer voor leuke workshops. Kies vierkant formaat 40/40 cm of rechthoekig formaat 60/40 cm en zoek afbeeldingen uit de ordner: ruim 45 illustraties. Je hoeft niet te kunnen tekenen, want middels slimme hulpmiddelen gaat iedereen vergezeld van mooi resultaat naar huis. Pak die kwast en zoek leuke kleurtjes acrylverf uit. Laat jouw schilderij het huis, de tuin, overdekt terras opfleuren. Gezellige workshops vriendinnen, zussen, vrijgezellenfeest vrouwen of elke andere gelegenheid.


Canvas doek

Kippen schilderen op doek of koeien in de buurt van Eindhoven, het kan allemaal, want er zijn zoveel leuke plaatjes. Net zoals bij het steigerhout uitje gebruik je voor canvas doek ook acrylverf. Dompel jouw kwast in de verf en geef het doek jouw lievelingskleur. Middels makkelijke technieken ga je de afbeelding op het doek aanbrengen en begint dit uitje echt. Uiteraard wordt je passievol begeleid en heb je na afloop dat schitterende schilderij op canvas. Hoe leuk is dat! Workshops inclusief koffie of thee en heerlijke scones met 4 personen.


Wat zijn ze toch gezellig die volle vrouwen of ze nu aan de wijn zijn of je ziet De Volle Vrouwen op de fiets of ze hebben Lol of proosten op vriendinnen, altijd is het feest. Je kunt ze tijdens workshops Eindhoven en omgeving vastleggen op porselein - canvas doek - steigerhout - creatief dienblad. En het leuke is dat je altijd met erg mooi exemplaar naar huis gaat. Met 4 vriendinnen of vriendinnengroep, je mag per persoon kiezen waarop jij deze dames wilt vastleggen. Zo'n leuke herinnering aan deze workshop.


Creatief  - versier een dienblad met acrylverf

XXL dienblad beschilderen middels jouw favoriete leuke afbeelding. Of je kunt tegeltjes verven, die vervolgens in jouw dienblad worden verwerkt. Een andere mogelijkheid is dat tegeltjesdienblad te stippen. Zoveel leuke voorbeelden, creatief dienblad, hoe leuk is dat. Dagelijks heb je er plezier van en door jouzelf beschilderd. Workshops vriendinnen uitje, vrijgezellenfeesten vrouwen Eindhoven inclusief koffie/thee en overheerlijke scones.  


Stip er op los

Wat fleurig al die stippen en zo leuk om te doen, alle cursisten zijn super-enthousiast. Kies voor leuk serveerplateau, dat leuke theepotje plus theetipje of rond bord. Iedereen kan stippen, van jong tot oud, dus kom gezellig meedoen. Pak stipstokjes en dompel deze in de porseleinverf en je hebt al een mooie stip gezet. Zo eenvoudig is het! Doe inspiratie op bij alles wat ik al heb gestipt en kijk ook naar alle leuke voorbeelden van de cursisten. Koffie of thee en verrukkelijke scones wachten op je. Workshops in buurt van Eindhoven.


Wat is inclusief in alle workshops

De schilder workshops in de buurt van Eindhoven zijn inclusief:
- het porselein - keramiek - canvas - steigerhout - dienblad;
- keuze uit ontelbare leuke afbeeldingen waaronder Vrolijke Dames;
- alle kleuren porseleinverf of acrylverf;
- gebruik alle materialen;
- koffie/thee/cappuccino plus scones/cottled cream/jam;
- persoonlijke begeleiding/aandacht;
-  plastic wegwerphandschoenen/schorten;
- sfeervolle rustige omgeving.


Contact Tuinkamer Yvonne in Casteren, Noord Brabant

Heb je een vraag over deze workshops? Ik sta je graag te woord.
Je mag me mailen: info@tuinkameryvonne.nl of appen via 0622522553.
Aanmelden voor alle workshops kan middels aanmeldingsformulier workshops of via e-mail.