Corona proof workshop - 2 personen

Workshop Eindhoven en omgeving met vriendinnen - vrijgezellenfeest - zussendag vanaf 2 personen

Ben je op zoek naar een gezellige workshop in de buurt van Eindhoven - corona proof? In schildersatelier Tuinkamer Yvonne ben je creatief bezig met vriendinnen, tijdens vrijgezellenfeest, als familiedag of welke gelegenheid dan ook. Het dorpje Casteren is landelijk geleden en dichtbij Eindhoven. Vanaf 2 personen ben je zeer welkom voor een workshop. Tijdens de schilderworkshop ga je aan de slag met verf, penselen en eenvoudige technieken. De altijd vrolijke Dikke Dames schilderen workshop is ook een van de workshops. Elke middag, ook zaterdag en zondag staan de koffie of thee met scones klaar. De workshops zijn zo ingericht dat het voor alle leeftijden geschikt is. Creatief Eindhoven en omgeving, in deze corona tijd zijn uiteraard alle workshop uitjes corona proof, 2 personen.

Uitje vriendinnen Eindhoven en omgeving - Noord-Brabant

Lijkt het je leuk om samen met jouw vriendin of 2 vriendinnen een workshop te volgen, waarbij je ook nog iets creatiefs mee naar huis neemt? Als je je afvraagt: wat te doen op maandag, trakteer jezelf of jouw vriendin dan op een leuke workshop. Deze uitjes kun je elke middag, zeven dagen per week reserveren. Kom vanuit Eindhoven naar deze sfeervolle omgeving en geniet van creatief bezig zijn met jouw vriendinnen. In een oase van rust geniet je van alle schilderijen, de mooie tuin, lekkere scones en van kleinschaligheid in de buurt van Eindhoven. Schilderervaring is niet nodig. In deze corona tijd kun je met 2 personen de workshops volgen, heerlijk de Tuinkamer voor jullie alleen. Heb je een vriendinnendag of vrijgezellenfeest, reserveer alvast vanaf 2 personen, corona proof uitjes.

Kies jouw creatieve workshop

Bekijk alle voorbeelden die ik heb geschilderd of die door cursisten van mijn creatieve workshops zijn gemaakt. Mooi beschilderd keramiek, vrolijke steigerhouten schilderijen, doeken beschilderd met koeien, kippen, Ibiza-busje, Stippen met zoveel dots op elkaar/naast elkaar: bekijk talloze gestipte porseleinen items, Dikke Dames workshops of de eindeloze creatieve dienbladen. Doe inspiratie op en kies jouw favoriete middag als je in de buurt bent voor een workshop Eindhoven met - vanaf 2 personen, uitjes Eindhoven corona proof.

Als je met een groep komt, mag je per persoon een keuze maken uit alle workshops:
Porselein - Steigerhout - Canvas - Creatief dienblad - Dikke Dames - Stippen


Servies schilderen Eindhoven - creatief met servies

Servies beschilderen op geglazuurd keramiek. De afbeelding wordt van te voren op het porselein getekend en gebakken in de keramiekoven. Jij kunt dan tijdens de workshop aan de slag met penselen en kleuren porseleinverf die jou aanspreken. Het porselein kan levenslang mee en is vaatwasmachinebestendig. Bekijk alle voorbeelden: beschilder die leuke cakeschaal, mooie voorraadpot, 2-laags etagère met leuke gebakjes, taartplateau met bakker, kaasplankje of toch die leuke gebaksbordjes? Workshop Eindhoven en omgeving vanaf 2 personen CORONA-proof uitje. Alle workshops inclusief koffie/thee/cappuccino met heerlijke scones. Nu twijfel je toch niet meer.


Workshop hout schilderen Brabant - steigerhout schilderij workshop

Spreekt dat stoere steigerhout jou ook zo aan? Maak een creatief schilderij van steigerhouten planken en kom vanuit Eindhoven naar mijn gezellige Tuinkamer voor een workshop. Kies vierkant formaat 40/40 cm of rechthoekig formaat 60/40 cm en zoek een afbeelding uit de ordner met ruim 45 illustraties. Je hoeft niet te kunnen tekenen, want middels slimme hulpmiddelen gaat iedereen met een mooi resultaat naar huis. Pak die kwast en zoek leuke kleurtjes acrylverf uit. Laat jouw schilderij het huis, de tuin, overdekt terras opfleuren. Gezellig als workshop met vriendinnen, zussen, vrijgezellendag of elke andere gelegenheid. Corona proof uitje vanaf 2 personen in de buurt van Eindhoven, Noord-Brabant. Alle workshops zijn inclusief koffie/thee/cappuccino met heerlijke scones.


Schilderen op canvas doek - in de buurt van Eindhoven

Kippen schilderen op doek of koeien, het kan allemaal, want er zijn zoveel leuke afbeeldingen. Net zoals bij het steigerhout maak je voor een canvas doek gebruik van acrylverf. Dompel jouw kwast in de verf en geef het doek een leuke kleur. Met makkelijke technieken ga je de afbeelding op het doek aanbrengen en begint de workshop echt. Uiteraard wordt je passievol begeleid en heb je na afloop een schitterend schilderij op canvas. Hoe leuk is dat! Workshops corona-proof met koffie of thee en heerlijke scones, met 2 personen welkom.


Dikke Dames schilderen workshop 

Wat zijn ze toch gezellig die volle vrouwen of ze nu aan de wijn zijn of je ziet De Dikke Dames op de fiets of ze hebben Lol of proosten op vriendinnen, altijd is het feest. Je kunt ze tijdens een workshop Eindhoven en omgeving vastleggen op porselein - canvas doek - steigerhout - creatief dienblad. En het leuke is dat je altijd met een mooi exemplaar naar huis gaat. Of je nu met 2 personen komt of met een groep vriendinnen, je mag per persoon kiezen waarop jij deze dames wilt vastleggen. Wat een leuke herinnering aan deze workshop Eindhoven.


Creatief Eindhoven - versier een dienblad met acrylverf

Je gaat een XXL dienblad beschilderen met een leuke afbeelding. Of je kunt tegeltjes pimpen met verf, die vervolgens in een dienblad worden verwerkt. Een andere mogelijkheid is een tegeltjesdienblad te voorzien van stippen. Zoveel leuke voorbeelden, creatief dienblad, hoe leuk is dat. Dagelijks heb je er plezier van en door jouzelf beschilderd. Workshops vriendinnen Eindhoven inclusief koffie/thee en overheerlijke scones, corona-proof, op afstand van elkaar.  


Stip er op los

Wat fleurig al die stippen en zo leuk om te doen, alle cursisten zijn super-enthousiast. Kies een leuk serveerplateau, dat leuke theepotje met theetipje of een rond bord. Iedereen kan stippen, van jong tot oud, dus kom gezellig meedoen. Pak een stipstokje en dompel het in de porseleinverf en je hebt al een mooie stip gezet. Zo eenvoudig is het! Doe inspiratie op bij alles wat ik al heb gestipt en kijk ook naar alle leuke voorbeelden van de cursisten. Koffie of thee met verrukkelijke scones wachten op je. Workshops in buurt van Eindhoven, corona proof vanaf 2 personen.


Wat is inclusief in alle workshops

De workshop schilderen in de buurt van Eindhoven is inclusief:
- het porselein - keramiek - canvas - steigerhout - dienblad;
- alle kleuren porseleinverf of acrylverf;
- gebruik alle materialen;
- koffie/thee/cappuccino met scones/cottled cream/jam;
- persoonlijke begeleiding/aandacht van Yvonne;
- de afstand van 1,5 meter, desinfecterende handgel, plastic wegwerphandschoenen/schorten;
- genieten van een sfeervolle rustige omgeving.


Contact Tuinkamer Yvonne in Casteren, workshops bij Eindhoven 

Heb je een vraag over een van de workshops of een andere vraag? Ik sta je graag te woord.
Je mag een email sturen naar: info@tuinkameryvonne.nl of appen via 0622522553.
Aanmelden voor alle workshops kan via het aanmeldingsformulier workshops of via e-mail.