Corona proof workshop - 2 personen

Creatieve workshop en mooi resultaat gegarandeerd

Om deel te nemen aan een creatieve workshop, zoals dienbladen beschilderen, is het niet nodig om artistiek talent te hebben. Natuurlijk mag dat wel, maar ook jij gaat met een subliem resultaat naar huis, daar zorgt Yvonne voor. Bovendien heeft Tuinkamer Yvonne een groot aantal bijzondere dienbladen gemaakt, om het voor jou aantrekkelijk te maken. Dus ik nodig je met al mijn enthousiasme uit om alle creatieve dienbladen op deze pagina te bewonderen.

Soorten dienbladen tijdens de creatieve workshop

Verschillende soorten dienbladen zijn aanwezig, denk aan een superhandig XXL formaat, vierkant, rechthoekig, diep, plat. Je kunt dienbladen maken waarin porseleinen tegeltjes zijn verwerkt. Yvonne tekent een afbeelding die jou aanspreekt op de vierkante witjes, zodat jij deze kunt verven. De tegeltjes worden na de workshop gebakken in de professionele keramiekoven en door Tuinkamer Yvonne op het dienblad bevestigd. Ook kun je gaan stippelen op tegeltjes of je kiest voor een dienblad met een mooie illustratie uit de map met ruim 45 afbeeldingen. 
Kom met een van jouw dierbaren, hartsvriendinnen, jouw moeder of met ieder ander naar een creatieve workshop.

All in prijs bij een creatieve workshop

De prijzen zijn all in: het dienblad met/zonder tegeltjes, keuze uit meer dan 45 afbeeldingen, verf en gebruik van alle benodigdheden, koffie, cappuccino of thee met zelfgemaakte scones/cottled cream/jam, persoonlijke begeleiding van Yvonne. Corona: de afstand van 1,5 meter en desinfecterende handgel is ruimschoots aanwezig. Gedurende een dagdeel geniet jij met z'n tweetjes of met meer van lekker innovatief bezig zijn middenin een sprookjesachtige tuin.

 

XXL houten dienblad afmeting 48 x 48 cm € 44,50 p.p. 


Houten dienblad
(afmeting 50 x 20 cm ) met 3 tegeltjes  € 42,50 p.p.

Vierkant dienblad afmeting 38 x 38 cm € 42,50 p.p. 

Onderstaande dienbladen zijn geschilderd door gasten van Tuinkamer Yvonne.

Ben je met twee of met een groter gezelschap: kies de workshop van jouw dromen.
Dat betekent ieder voor zich, wel zo sympathiek!

Surf naar mijn andere verfrissende workshops:
Porselein schilderen
Steigerhout schilderen
Dikke Dames schilderen
Canvas doek schilderen
Stippen op Porselein