Coronaproof workshops - vanaf 2 personen

Geef een cadeaubon van Tuinkamer Yvonne
voor een gezellige workshop vanaf 2 personen: Dikke Dames schilderen, Steigerhout schilderen, Porselein of Canvas schilderen, Stippen op Porselein,  of een dienblad beschilderen.

Schilderen tijdens een creatieve workshop: dat kan met afbeeldingen van de dikke dames op porselein of maak een schilderij op steigerhout met dieren of dikke dames of kies een van de vele andere mooie afbeeldingen op porselein of op steigerhout. Je kunt ook een keuze maken uit de vele sjablonen. Of kies voor de Workshop Stippen op porselein. 

 

Cadeaubon van Tuinkamer Yvonne
Heb je geen idee wat je jouw vriendin, zus, collega of wie dan ook wilt geven? Maak haar of hem blij met een workshop en geef een cadeaubon van Tuinkamer Yvonne.
De ontvanger kan kiezen uit 5 workshops: 
 Steigerhout - Canvas - Porselein - Dienblad schilderen of Porselein Stippen. Bestel jouw cadeaubon, zie onderaan deze pagina.


Persoonlijk handbeschilderd cadeau gemaakt door Tuinkamer Yvonne

Wil je echt iets persoonlijks geven: Tuinkamer Yvonne maakt het graag voor je. H
et is leuk om een creatief zelfgemaakt cadeau voor een abraham of een sara te laten maken. Of leuk om te geven als huwelijkscadeau, kraamcadeau, voor een jubilaris, een porseleinen huwelijk of een speciale verjaardag. Een handbeschilderd cadeau van porselein kan voor elke smaak: je bepaalt namelijk zelf de kleur, de vorm van het porselein en de tekst. Wil je jouw vriendin verrassen denk dan bijvoorbeeld aan de vrolijke Dikke Dames op porselein en maak het persoonlijk met een tekst. Tuinkamer Yvonne denkt graag met je mee. Kijk hier voor de voorbeelden van een Persoonlijk cadeau

 

Webshop porseleinen cadeautjes voor een klein prijsje
Wil je een mooi porseleinen bord tegen een zeer aantrekkelijke prijs? Tuinkamer Yvonne maakt plaats voor nieuwe voorbeelden, dus verkoopt sommige items voor een koopje. Kijk in mijn webshop.

cadeaubon voor een workshop voor verjaardag, huwelijk, feest


Wil je iemand verrassen met zo'n leuke workshop? Dat kan met een cadeaubon van Tuinkamer Yvonne.
De ontvanger kan kiezen uit een workshop porselein beschilderen, workshop stippen of een workshop steigerhout of canvas schilderen. Je kunt vooraf afspreken uit welk(e) item(s) de gelukkige ontvanger mag kiezen of je laat het een echte verrassing zijn. De cadeaubon (vanaf € 34,50) met een bijpassende envelop wordt naar je opgestuurd.

 


BESTEL JE CADEAUBON VIA ONDERSTAAND FORMULIER
of
mail alle gegevens naar: info@tuinkameryvonne.nl

Na het invullen van het formulier ontvang je een bevestiging per email, waarin de betaalgegevens staan.
Na ontvangst van de betaling zal Tuinkamer Yvonne de cadeaubon naar je opsturen.


Tijdens een gezellige workshop met porselein-servies of een workshop stippen op porselein of een steigerhout workshop in Casteren gemeente Bladel ben je van harte welkom. Casteren ligt in de omgeving Eindhoven, Tilburg, Den Bosch en zeer dichtbij Eersel, Hapert, Bergeijk, Vessem, Hoogeloon.