Workshop steigerhout schilderen - schilderij zelf maken

Gezellig dieren schilderen op steigerhout, kippen of dat hert is zo'n leuke invulling voor elk middagje uit. Workshop  schilderen op steigerhout of de altijd gezellige Dikke Dames schilderen of zo'n kippen schilderij op canvas doek met acrylverf. Dieren schilderen, zoals zebra's, uilen, varkentjes, hond, kat/poes of die giraf, je kunt kiezen uit circa 55 afbeeldingen. Het beroemde Volkswagen " Ibiza-busje" is ook van de partij. Kom de landelijke koeien schilderen tijdens workshop steigerhout in het eveneens landelijke dorpje Casteren. Of je nu jong of oud bent, je zult versteld staan van het verbluffende resultaat. Elke workshop is al vanaf 4 personen te reserveren.

Dieren schilderij

Een handgeschilderd schilderij op steigerhout maken tijdens deze workshop in combinatie met werken middels acrylverf is het perfecte idee voor jouw vriendinnendag, zussendag, familiedag, teamuitje, vrijgezellendag. Vrolijke koetjes workshop steigerhout: bonte kalfjes, zwart-witte dieren, koe plus bloem, bont beschilderde vogels, koeien in pasteltinten of in regenboogkleuren. Dieren schilderen op steigerhout geeft die robuuste uitstraling, zo mooi.

Kip schilderen

Leuke kippen steigerhout workshop, hang het schilderij onder het overdekte terras of in de huiskamer. Pronk met jouw zelfgemaakte schilderstuk van hout. Neem gezellig jouw vriendin, zus, moeder, schoonmoeder, collega, buren mee naar deze workshop. Het leuke is dat je al vanaf 4 deelnemers iedere steigerhout workshop kunt reserveren en warmhartig wordt ontvangen in de idyllische Tuinkamer gelegen in Brabant.

Dieren schilderen

Hert, pinguîns, varkens, zebra's, uilen, koeien en nog veel meer dieren kun je schilderen op steigerhout. Bekijk de plaatjes uit de enorme selectie en gebruik kleuren die jou het meeste aanspreken. Je gaat na afloop van elke workshop naar huis met dat unieke schilderij van steigerhout. Leuk als verjaardagsuitje, teamuitje, bedrijfsuitje of elke andere gelegenheid.

Maak een schilderij voor buiten

Steigerhout schilderen, dieren, 3 voloptueuze vrouwen, Ibiza busje en zoveel meer. 

Formaat rechthoekig 60 x 20 cm € 39,50 per persoon
Formaat vierkant 40 x 40 cm € 44,50 per persoon

Hoe ga ik te werk

Schilderen op hout

Bij Tuinkamer Yvonne ga je stap voor stap aan het werk. De workshop steigerhout is geschikt voor zowel beginners als voor gevorderden, van 8 tot 108 jaar: iedereen kan schilderen! Je kiest bij aanvang van de workshop het plaatje uit die map (55 afbeeldingen), waaronder gekleurde uilen schilderen, kippen schilderen of wat je maar kunt bedenken. De afbeelding van kippen of welke illustratie dan ook, neem je met behulp van een handige methode over op de houten planken. Dan ga je bekijken welke kleuren acrylverf jij het mooiste vindt en pak je de penselen. Je dompelt jouw kwast in acrylverf en dan begint de workshop echt. Dankzij de deskundige begeleiding van Yvonne ga ook jij naar huis met gegarandeerd mooi resultaat en kan het genieten beginnen. Hoe schilder ik die koe? Dat ervaar je zelf tijdens deze workshop. Creatief of niet, iedereen kan het, je hebt geen ervaring nodig en bent vanaf 4 personen (bij voldoende inschrijvingen gaat de workshop steigerhout door) welkom voor elke workshop. Ook leuk: cadeaubon van Tuinkamer Yvonne.


Creatief met acrylverf 

Acrylverf schilderijen van dieren of bloemen zijn zo mooi, omdat er zoveel leuke kleuren acrylverf zijn. Bijkomend voordeel is dat deze verf te mengen is tot alle kleuren. Wil je felle kleuren, zwart-wit, vrolijk gekleurde uilen, bonte hertenkop of juist vogeltjes in pasteltinten. Pak penselen en meng de kleuren die jou het meeste aanspreken en middels acrylverf maak ook jij dat unieke schilderij op steigerhout. Je zult genieten van deze creatieve middag en trots zijn op jouw zelfgemaakte schilderij.

Kies zelf de afbeelding

Op de dag zelf blader je door die ordner waarin ruim 55 plaatjes zitten (bijvoorbeeld giraffe, vogeltjes, hert of andere dieren schilderen). Een eigen afbeelding of eigen creatie schilderen op steigerhout behoort niet tot de mogelijkheden: deze workshop heeft als doel dat je na afloop met iets moois naar huis gaat, dat ook echt af is. Alle gasten krijgen op deze manier dezelfde gewenste aandacht.
Je maakt gebruik van talloze kleuren acrylverf, pakt penselen en geniet van eindeloze tips van Yvonne. De workshop steigerhout is vooral bedoeld om te genieten van die idyllische sfeer in De Tuinkamer. Creatief en gezellig bezig zijn gedurende een middaguitje is altijd zo leuk om te doen.


Workshop vanaf 4 personen of met een grotere groep

Wat is er leuker dan met 4 deelnemers tijdens een middag te genieten van zo'n gezellige workshop steigerhout en zelf een schilderij maken met bloemen, uilen, VW-busje, Vrolijke Volle Dames? Geweldig toch dat je al vanaf 4 cursisten volop kunt genieten van de bijzondere sfeer en persoonlijke aandacht. Yvonne zorgt ervoor dat je warmhartig wordt ontvangen. Natuurlijk ben je met meer deelnemers welkom, het is altijd gezellig. 

Wanneer schilderijen workshop reserveren

Elke middag van 13.00 - 16.00 uur kun je deze steigerhout workshop reserveren. Op basis van voldoende inschrijvingen gaat het Steigerhout schilderen door. Ook op zaterdag en zondag. Het gastvrije is dat je al vanaf 4 personen welkom bent in Brabant onder de rook van Eindhoven en Tilburg. Gaat jouw voorkeur uit naar een avond, laat het me weten. Ga naar huis met leuke koeien, ganzen, kippen, vogeltjes of varkens.


Gekleurde kippen schilderen

Tekening schilderen is makkelijk

Alle voorbeelden op hout zijn zelf gemaakte schilderijen met gebruik van acrylverf. De schilderijen zijn beschilderd door deelnemers gedurende een workshop bij Tuinkamer Yvonne of door Yvonne zelf. De schilderstukken hangen verspreid in de tuin, onder het terras of buiten aan de boom (het middelste koeien schilderij).


De workshop Steigerhout schilderen is inclusief:

- het steigerhout rechthoekig of vierkant:
formaat 60/20 cm € 39,50 p.p.   OF    formaat 40/40 cm € 44,50 p.p.;
- alle kleuren acrylverf;
- gebruik alle materialen
- keuze uit meer dan 55 afbeeldingen.
Een eigen afbeelding of eigen creatie schilderen behoort niet tot de mogelijkheden: deze workshop heeft als doel dat je na afloop met iets moois naar huis gaat, dat ook echt af is. Alle gasten krijgen zo dezelfde gewenste aandacht
;
- koffie/thee/cappuccino met scones/clotted cream/jam;
- persoonlijke begeleiding/aandacht van Yvonne;
- plastic wegwerpschorten;
- genieten van die sfeervolle rustige omgeving.


Koeienkop schilderij in kleur

Dieren schilderen op steigerhout

Kippen schilderij

Schilderijen verven middels acrylverf werkt zo gemakkelijk. Pak je penseel, doe verf aan de kwast en schilderen maar. Bekijk alle afbeeldingen en de vele voorbeelden op deze pagina stap voor stap. Ga je voor koeien, kippen, herten of vind je die giraffe zo leuk? Kies jouw plaatje en doe gezellig mee, zo leuk die workshops. Doe inspiratie op!
Vierkant formaat steigerhout 40/40 cm € 44,50 p.p.

Hertenkop schilderij, uilen schilderij, giraf schilderij op steigerhout 

Schilderij vogels op tak

Steigerhout schilderij: volkswagen busje, varkens, boer en boerin

Dikke Dames schilderen steigerhout

Mooie schilderstukken in tuin bij Tuinkamer Yvonne

De koeien schilderijen zijn leuk voor in huis, onder jouw overdekte terras, aan die boom en noem maar op. Creatief zijn is niet nodig, iedereen gaat naar huis vergezeld van mooie schilderijen op hout. Gezellig zo'n workshop met hartsvriendinnen. Kies jouw afbeelding van vrolijke koeien, vrolijke dames of vrolijke vogeltjes of leuke uiltjes.

Bloemen schilderen op steigerhout workshop

Verticaal bloemenschilderij op Steigerhout, zo kleurrijk, formaat 60/20 cm € 39,50 p.p. Laat de schilderijen pronken in huis. Doe inspiratie op tijdens de workshop en kijk uit over de dromerige tuin. Creatief zijn is niet nodig, meld je aan vanaf 4 deelnemers. De steigerhout schilderworkshop gaat door bij voldoende aanmeldingen.

Steigerhout workshop, horizontaal schilderij kippen, vogels, strandhuisjes. Formaat 60/20 cm € 39,50 p.p.


Workshop schilderen op Canvas doek

Naast steigerhout behoren Canvas doek schilderijen ook tot de mogelijkheden, leuke koeien uiteraard ook. Kom met 4 deelnemers meedoen en schilder die koeienkop, hertenkop, kippen, dieren en nog veel meer op Canvas doek. Een ruim assortiment aan leuke afbeeldingen is aanwezig, wil je veel of weinig kleurtjes, het is aan jou: ervaar het schilderen met acrylverf, zo leuk om te doen en de workshop is voor iedereen. Bekijk de talloze voorbeelden schilderij Canvas


Vrijgezellenfeest, verjaardag of ander feestje?

Schilderen Crazy Cow Eindhoven

Heerlijk genieten van de romantische tuin tijdens de workshops Steigerhout. Op slechts 25 autominuten ben je vanuit Eindhoven in het landelijke dorp Casteren (gemeente Bladel). Geniet van de rust en de koffie of thee met heerlijke scones en ga met iets moois naar huis. Samen met jouw vriendin, zus, schoonzus, dochter, moeder of elke andere gelegenheid ben je welkom. En het leuke is dat je per persoon kunt kiezen uit alle workshops die ik geef, ook geschikt als vrijgezellenuitje. Elke middag is dat mogelijk ook op zaterdag en zondag, meld je aan

Koddige koe schilderen Den Bosch

Den Bosch staat voor gezelligheid, bourgondisch en sfeer. Deze elementen beleef je ook tijdens die workshop bij Tuinkamer Yvonne en dat op slechts 40 autominuutjes verwijderd van Den Bosch. In die oase van rust ligt de sfeervolle romantisch aangelegde tuin, die je vanuit de Tuinkamer kunt bewonderen. Warme en knusse locatie, met uiteraard de verwennerij van verrukkelijke scones met koffie/thee/cappuccino. Vanaf 4 deelnemers kun je koeien of andere dieren of de beroemde dames schilderijen maken op steigerhout of canvas. Maak zulke prachtige schilderijen, creatief of niet, je gaat jezelf positief verbazen over jouw kwaliteiten.

Schilderworskhop Tilburg

Tilburg is gelegen op zo'n klein half uurtje van Casteren. Spreekt zo'n workshop in een charmante omgeving, creatief onder de kersenboom en behaaglijk warm jou aan? Graag nodig ik je uit in mijn Tuinkamer, waar je je volledig kunt richten op het beschilderen van zulk steigerhouten schilderij. Ook kun je schilderen op Canvas.
Alle workshops zijn zo ingericht dat ze voor iedereen toegankelijk zijn, met gegarandeerd uniek resultaat.


Bedrijfsuitje of creatief uitje

Schilder koeien in Limburg

Toe aan zulke workshop steigerhout tijdens creatief uitstapje vanuit Limburg? Reis af naar de Brabantse Kempen waar de koffie met iets lekkers altijd klaar staan. Het dorpje Casteren is rustig en de perfectie locatie voor elke workshop, bezoek de Tuinkamer en je zult genieten van de brocante sfeer en de gezellige ambiance. Creatief aangelegd of juist niet: onder de deskundige begeleiding van Yvonne gaat iedereen vrolijk met zelfgemaakt schilderij van steigerhout richting huiswaarts. Iedereen kan verven met acrylverf, waar je de penselen in dompelt, alles wordt stap voor stap uitgelegd. Je bent al met 4 deelnemers welkom, mits voldoende inschrijvingen op die middag gaat de steigerhoutworkshop door.

Yvonne kan ook naar je toekomen op elke locatie, bekijk details voor workshop op locatie.
Bekijk alle prijzen of vraag een offerte aan per email.


Liever iets anders dan koeien schilderen?


Bekijk ook de kleurrijke steigerhout koeien schilderijen


Workshop dieren schilderen op hout vanaf 4 personen

Elk kind heeft haar lievelingsdier geschilderd op steigerhout.


Ook voor groepen geldt, dat je per persoon kiezen uit alle workshops.


Helemaal van deze tijd zijn de workshops steigerhout schilderijen. 

Je gaat zo blij als een koe naar huis!