Schilderworkshops vanaf 2 personen

Workshop koe schilderen - koeien schilderij zelf maken

Gezellig koeien schilderen op steigerhout, kippen of een hert is zo'n leuke invulling voor een middagje uit. Workshop koe schilderen op steigerhout of de altijd gezellige Dikke Dames schilderen of een kippen schilderij op canvas doek met acrylverf. Dieren schilderen, zoals zebra's, uilen, varkentjes, een hond, een kat/poes of een giraf, je kunt kiezen uit meer dan 45 afbeeldingen. Het beroemde Volkswagen " Ibiza-busje" is ook van de partij. Kom de landelijke koeien schilderen in het eveneens landelijke dorpje Casteren. Of je nu jong of oud bent, je zult versteld staan van het verbluffende resultaat. Elke workshop is al vanaf 2 personen te reserveren.

Schilderij van koeien

Een handgeschilderd schilderij op steigerhout maken tijdens een workshop in combinatie met werken met acrylverf is een perfect idee voor een vriendinnendag, zussendag, familiedag, teamuitje, vrijgezellendag of met wie dan ook. Vrolijke koeien workshop steigerhout: bonte kalfjes, zwart-witte dieren, koe met bloem, bont beschilderde koeien, koeien in pasteltinten of in regenboogkleuren. Dieren schilderen op steigerhout geeft een robuuste uitstraling, zo mooi.

Kip schilderen

Leuke kippen steigerhout workshop, hang het schilderij onder het overdekte terras of in de huiskamer. Pronk met jouw zelfgemaakte schilderstuk van hout. Kom gezellig met jouw vriendin, zus, moeder, schoonmoeder, collega, buren of met wie dan ook, meedoen met een workshop. Of toch liever de leuke koeien? Het leuke is dat je al met 2 deelnemers iedere workshop kunt reserveren en warmhartig wordt ontvangen in de idyllische Tuinkamer.

Dieren schilderen

Hert, giraf, varkens, zebra's, uilen, koeien en nog veel meer dieren kun je schilderen op steigerhout. Kies een plaatje uit de enorme selectie en gebruik kleuren die jou het meeste aanspreken. Je gaat na afloop van de workshop naar huis met een uniek schilderij van steigerhout. Leuk als verjaardagsuitje, teamuitje, bedrijfsuitje of elke andere gelegenheid.

Maak een schilderij voor buiten

Steigerhout schilderen, koeien, dieren, 3 voloptueuze vrouwen, Ibiza busje en zoveel meer. 

Formaat rechthoekig 60 x 20 cm € 39,50 per persoon
Formaat vierkant 40 x 40 cm € 44,50 per persoon

Hoe ga ik te werk

Schilderen op hout

Bij Tuinkamer Yvonne ga je stap voor stap aan het werk. De workshop steigerhout is geschikt voor zowel beginners als voor gevorderden, van 8 tot 108 jaar: iedereen kan schilderen! Je kiest bij aanvang van de workshop een plaatje uit een map met ruim 55 afbeeldingen, waaronder gekleurde koeien schilderen, kippen schilderen of wat je maar kunt bedenken. De afbeelding van de koe of koeien, kippen of welke illustratie dan ook, neem je met behulp van een handige methode over op de houten planken. Dan ga je bekijken welke kleuren acrylverf jij het mooiste vindt en ga je aan de slag met de penselen. Je dompelt jouw kwast in acrylverf en dan begint de workshop echt. Dankzij de deskundige begeleiding van Yvonne ga ook jij naar huis met een gegarandeerd mooi resultaat en kan het genieten beginnen. Hoe schilder ik een koe of meer koeien? Dat ervaar je zelf tijdens een workshop. Creatief of niet, iedereen kan het, je hebt geen ervaring nodig en bent vanaf 2 personen welkom voor een van de workshops.
Ook leuk: cadeaubon van Tuinkamer Yvonne.


Creatief met acrylverf 

Schilderijen van dieren of bloemen met acrylverf zijn zo mooi, omdat er zoveel leuke kleuren acrylverf zijn. Bijkomend voordeel is dat deze verf te mengen is tot alle kleuren. Wil je felle kleuren, zwart-witte koeien, vrolijk gekleurde uilen, een bonte hertenkop of juist vogeltjes in pasteltinten. Met penselen meng je de kleuren die jou het meeste aanspreken en met acrylverf maak ook jij een uniek schilderij op steigerhout. Je zult genieten van de creatieve middag en trots zijn op jouw zelfgemaakte schilderij.

Kies zelf de afbeelding

Op de dag zelf blader je door een ordner met meer dan 55 plaatjes (van bijvoorbeeld koddige koeien, zwart-witte koeien, crazy koeien of andere dieren schilderen). Je maakt gebruik van talloze kleuren acrylverf, pakt penselen en geniet van eindeloze tips van Yvonne. De workshop steigerhout is vooral bedoeld om te genieten van de idyllische sfeer in De Tuinkamer. Creatief en gezellig bezig zijn gedurende een middaguitje is altijd zo leuk om te doen.


Workshop vanaf 2 personen of met een groep

Wat is er leuker dan met 2 deelnemers tijdens een middag te genieten van een gezellige workshop steigerhout en zelf een schilderij maken met koeien, uilen, VW-busje, Vrolijke Volle Dames? Geweldig toch dat je al vanaf 2 cursisten de Tuinkamer voor je alleen hebt, dus volop kunt genieten van de bijzondere sfeer en van de persoonlijke aandacht. Yvonne zorgt ervoor dat je warmhartig wordt ontvangen.Natuurlijk ben je met meer deelnemers welkom, het is net wat je zelf gezellig vindt. 

Wanneer schilderijen workshop reserveren

Elke middag van 13.00 - 16.00 uur kun je deze steigerhout workshop reserveren. Ook op zaterdag en zondag. Het gastvrije is dat je al vanaf 2 personen welkom bent in Brabant onder de rook van Eindhoven en Tilburg. Gaat jouw voorkeur uit naar een avond, laat het me weten. Ga naar huis met leuke koeien, ganzen, kippen, vogeltjes of varkens.


Gekleurde koeien schilderen

Koe tekening is makkelijk

Alle voorbeelden op hout zijn zelf gemaakte schilderijen met gebruik van acrylverf. De schilderijen zijn beschilderd door deelnemers gedurende een workshop bij Tuinkamer Yvonne of door Yvonne zelf. De schilderstukken hangen verspreid in de tuin, onder het terras of buiten aan de boom (het middelste koeien schilderij).


De workshop Steigerhout schilderen is inclusief:

- het steigerhout rechthoekig of vierkant:
formaat 60/20 cm € 39,50 p.p.   OF    formaat 40/40 cm € 44,50 p.p.;
- alle kleuren acrylverf;
- gebruik alle materialen;
- koffie/thee/cappuccino met scones/clotted cream/jam;
- persoonlijke begeleiding/aandacht van Yvonne;
- plastic wegwerpschorten;
- genieten van een sfeervolle rustige omgeving.


Koeienkop schilderij in kleur

Dieren schilderen op steigerhout

Kippen schilderij

Schilderijen verven met acrylverf werkt zo gemakkelijk. Pak je penseel, doe verf aan de kwast en schilderen maar. Bekijk alle afbeeldingen en de vele voorbeelden op deze pagina stap voor stap. Ga je voor koeien, kippen, herten of vind je die giraffe zo leuk? Kies jouw plaatje en doe gezellig mee met de workshop. Doe inspiratie op!
Vierkant formaat steigerhout 40/40 cm € 44,50 p.p.

Hertenkop schilderij, uilen schilderij, giraf schilderij op steigerhout 

Schilderij vogels op tak

Steigerhout schilderij: volkswagen busje, varkens, boer en boerin

Dikke Dames schilderen steigerhout

Mooie schilderstukken in tuin bij Tuinkamer Yvonne

De schilderijen met koeien zijn leuk voor in huis, onder een overdekt terras, aan een boom en noem maar op. Creatief zijn is niet nodig, iedereen gaat naar huis met een van de mooie schilderijen op hout. Gezellig zo'n workshop met hartsvriendinnen. Kies jouw afbeelding van vrolijke koeien, vrolijke dames of vrolijke vogeltjes of leuke uiltjes.

Bloemen schilderen op steigerhout workshop

Verticaal bloemenschilderij, zo kleurrijk, formaat 60/20 cm € 39,50 p.p. Laat de schilderijen pronken in huis. Doe inspiratie op  tijdens de workshop en kijk uit over de dromerige tuin. Creatief zijn is niet nodig, meld je aan vanaf 2 deelnemers.

Steigerhout workshop, horizontaal schilderij met kippen, vogels, strandhuisjes. Formaat 60/20 cm € 39,50 p.p.


Workshop schilderen op Canvas doek

Canvas doek schilderijen behoren ook tot de mogelijkheden, leuke koeien uiteraard ook. Kom met 2 deelnemers meedoen en schilder een koeienkop, hertenkop, kippen, dieren en nog veel meer op Canvas doek. Een ruim assortiment aan leuke afbeeldingen is aanwezig, wil je veel of weinig kleurtjes, het is aan jou: ervaar het schilderen met acrylverf, zo leuk om te doen en de workshop is voor iedereen. Bekijk de talloze voorbeelden schilderij Canvas


Vrijgezellenfeest, verjaardag of ander feestje?

Schilderen Crazy Cow Eindhoven

Heerlijk genieten van de romantische tuin tijdens een van de workshops. Op slechts 25 autominuten ben je vanuit Eindhoven in het landelijke dorp Casteren (gemeente Bladel). Geniet van de rust en de koffie of thee met heerlijke scones en ga met iets moois naar huis. Samen met een vriendin, zus, schoonzus, dochter, moeder of andere gelegenheid ben je welkom. En het leuke is dat je per persoon kunt kiezen uit alle workshops die ik geef, ook als je met bijvoorbeeld een vrijgezellengroep komt. Elke middag is dat mogelijk ook op zaterdag en zondag, meld je aan

Koddige koe schilderen Den Bosch

Den Bosch staat voor gezelligheid, bourgondisch en sfeer. Deze elementen beleef je ook tijdens een workshop bij Tuinkamer Yvonne en dat op slechts 40 autominuutjes verwijderd van Den Bosch. In een oase van rust ligt de sfeervolle romantisch aangelegde tuin, die je vanuit de Tuinkamer kunt bewonderen. Een warme en knusse locatie, met uiteraard de verwennerij van verrukkelijke scones met koffie/thee/cappuccino. Vanaf 2 deelnemers kun je een koeien of andere dieren of de beroemde dames schilderijen maken op steigerhout of canvas. Maak een van de prachtige schilderijen, creatief of niet, je gaat jezelf positief verbazen over jouw kwaliteiten.

Schilderworskhop Tilburg

Tilburg is gelegen op een klein half uurtje van Casteren. Spreekt een workshop in een charmante omgeving, creatief onder de kersenboom en behaaglijk warm jou aan? Graag nodig ik je uit in mijn Tuinkamer, waar je je volledig kunt richten op het beschilderen van een steigerhouten schilderij. Ook kun je schilderen op Canvas.
Alle workshops zijn zo ingericht dat ze voor iedereen toegankelijk zijn, met gegarandeerd een uniek resultaat.


Bedrijfsuitje of creatief uitje

Schilder koeien in Limburg

Toe aan een workshop tijdens creatief uitstapje vanuit Limburg? Reis af naar de Brabantse Kempen waar de koffie met iets lekkers altijd klaar staan. Het dorpse Casteren is rustig en de perfectie locatie voor een workshop, bezoek de Tuinkamer en je zult genieten van de brocante sfeer en de gezellige ambiance. Creatief aangelegd of juist niet: onder de deskundige begeleiding van Yvonne gaat iedereen vrolijk met een zelfgemaakt schilderij richting huiswaarts. Iedereen kan verven met acrylverf, waar je de penselen in dompelt, alles wordt stap voor stap uitgelegd. Je bent al met 2 deelnemers welkom.

Yvonne kan ook naar je toekomen op elke locatie, bekijk details voor workshop op locatie.
Bekijk alle prijzen of vraag een offerte aan per email.


Liever iets anders dan koeien schilderen?


Bekijk ook de kleurrijke koeien schilderijen


Workshop dieren schilderen op hout vanaf 2 personen

Elk kind heeft haar lievelingsdier geschilderd.


Ook als je met een groep komt, kun je per persoon kiezen uit een van mijn workshops.


Helemaal van deze tijd zijn de workshops steigerhout schilderijen, ook koeien. 

Je gaat zo blij als een koe naar huis!