Geef een persoonlijk cadeau in de vorm van een workshop of een cadeaubon.
Steigerhout schilderen, Porselein of Canvas schilderen, Stippen op Porselein, Dikke Dames schilderen of een dienblad beschilderen.


Cadeaubon van Tuinkamer Yvonne
Heb je geen idee wat je jouw vriendin, zus, collega of wie dan ook wilt geven? Maak haar of hem blij met een workshop en geef een cadeaubon van Tuinkamer Yvonne.
De ontvanger kan kiezen uit 5 workshops: 
 Steigerhout - Canvas - Porselein - Dienblad schilderen of Porselein Stippen. Bestel jouw cadeaubon hier.


Persoonlijk handbeschilderd cadeau gemaakt door Tuinkamer Yvonne

Wil je echt iets persoonlijks geven: Tuinkamer Yvonne maakt het graag voor je. H
et is leuk om een creatief zelfgemaakt cadeau voor een abraham of een sara te laten maken. Of leuk om te geven als huwelijkscadeau, kraamcadeau, voor een jubilaris, een porseleinen huwelijk of een speciale verjaardag. Een handbeschilderd cadeau van porselein kan voor elke smaak: je bepaalt namelijk zelf de kleur, de vorm van het porselein en de tekst. Wil je jouw vriendin verrassen denk dan bijvoorbeeld aan de vrolijke Dikke Dames op porselein en maak het persoonlijk met een tekst. Tuinkamer Yvonne denkt graag met je mee. Kijk hier voor de voorbeelden van een Persoonlijk cadeau

 

Webshop porseleinen cadeautjes voor een klein prijsje
Wil je een mooi porseleinen bord tegen een zeer aantrekkelijke prijs? Tuinkamer Yvonne maakt plaats voor nieuwe voorbeelden, dus verkoopt sommige items voor een koopje. Kijk in mijn webshop.

 

Handbeschilderd persoonlijk cadeau porseleinen huwelijk = 20 jaar getrouwd: