Handbeschilderd porselein - servies als persoonlijk cadeau 

Hoe origineel is het om een persoonlijk cadeau ten behoeve van geboorte, op Valentijnsdag, voor Abraham of Sara te laten maken. Denk ook aan handbeschilderd servies als huwelijkscadeau, kraamkado, een jubilaris, porseleinen huwelijk of die speciale verjaardag. Wil je jouw vriendin verrassen met de altijd vrolijke Dikke Dames op porselein: ook dat is mogelijk door er een persoonlijke tekst aan toe te voegen. Handbeschilderd porselein kan voor elke smaak: je bepaalt namelijk zelf de kleur, de vorm van het porselein en de tekst. Tuinkamer Yvonne denkt graag met je mee wat je kunt maken van porselein.

Servies laten beschilderen

Persoonlijk cadeau als huwelijkscadeau of bij samenwonen

Handbeschilderd cadeau als huwelijkskado of als iemand gaat samenwonen. Een persoonlijk handbeschilderd servies-onderdeel (porselein) is voor een koppel dat in het huwelijksbootje stapt zeker leuk. Hip, vrolijk, strak, klassiek, het kan allemaal. Wat is er nu leuker dan dat persoonlijk cadeau van handbeschilderd porselein te geven of te krijgen op jouw trouwdag. Verras de aanstaande bruid met mooie servies-items, zoals gebaksset, theeservies, serveerplateau, theepot en bijpassende theetipjes van porselein.

Valentijnscadeau voor haar

Handbeschilderd porselein voor Valentijn. Geef jouw Valentijn zo'n origineel kado op deze liefdevolle dag. Kijk alle Valentijnskado's die ik heb gemaakt om jouw geliefde in het zonnetje te zetten. Hart van porselein mooi beschilderd of voorzien van stippen.

Servies porseleinen huwelijk

Handbeschilderd porselein voor porseleinen huwelijk. Kado voor 20-jarig huwelijk, met andere woorden het porseleinen huwelijk. Wat is er toepasselijker dan zo'n leuk persoonlijk cadeau: handbeschilderd porselein? Tip: kies bijvoorbeeld 3-laags etagère waarop de seconden, minuten, dagen vanaf de trouwdag tot de 20e trouwdatum in cijfers op de etagère staan geschreven.

Geboorteservies handbeschilderd van geboortekaartje

Handbeschilderd porselein als kraamcadeau / geboortegeschenk. Geboortebordje of tegeltje hetzelfde gemaakt als het geboortekaartje: dat behoort tot de mogelijkheden. Er zijn volop mogelijkheden om dat leuke geboortebordje te maken van keramiek, geglazuurd porselein. Alle beschilderde bordjes kunnen in de vaatwasmachine.

Beschilderd bord verjaardag, jubileum, afscheid

Handbeschilderd porselein voor andere gelegenheden. Denk aan andere speciale momenten om jouw dierbare in het zonnetje te zetten: 25-jarig, 40-jarig huwelijk of bij die speciale leeftijd: 21 jaar, 40 jaar, 50 jaar, 60 jaar, 75 jaar, 80 jaar, iemand gaat met pensioen, iemand viert jubileum op het werk of begint aan een nieuwe uitdaging (baan of emigreren). Of geef steun bij moeilijke momenten middels zo'n handbeschilderd cadeau.


Leuk om te geven en leuk om te ontvangen

Tuinkamer Yvonne denkt graag met je mee en maakt het kado met veel plezier voor je!

Cadeau met persoonlijke tekst

Een persoonlijk cadeau in de vorm van handbeschilderd porselein wordt helemaal op maat gemaakt. Het porselein wordt in de professionele keramiekoven op 800 graden gebakken, meerdere keren. Dit brandproces neemt ongeveer 18 uur (incl. afkoeling) in beslag. Hierna is het afwasmachine-bestendig. Dus van alle porseleinen handbeschilderde cadeautjes zal de ontvanger levenslang plezier hebben.

Prijsindicatie als richtlijn: kies een porseleinen item van deze workshop-pagina. De prijs voor het handbeschilderde porselein als cadeau is dan de workshop-prijs plus € 12,50 voorbereidingskosten (inclusief een eigen afbeelding en persoonlijke tekst).

Binnen 2-3 weken, afhankelijk van de aanvragen, is het persoonlijke cadeautje klaar en kan het worden opgehaald bij Tuinkamer Yvonne. 
Uiteraard kan het handbeschilderde cadeau worden opgestuurd, verzendkosten € 8,50 per pakket op 1 adres.


Onderstaand enkele ideeën voor een handbeschilderd kado: