Workshop koe schilderen - koeien schilderij zelf maken

Workshop koe schilderen, kippen of een hert is zo'n leuke invulling voor een middagje uit. Gezellig koeien schilderen  op steigerhout of een kippen schilderij op canvas doek, gebruikmakend van acrylverf. Kom de landelijke koeien of welke afbeelding dan ook schilderen in het eveneens landelijke dorpje Casteren, gelegen in de Brabantse Kempen waar de koffie met iets lekkers altijd klaar staan. Of je nu jong of oud bent, je zult versteld staan van het verbluffende resultaat. Vanzelfsprekend kun je ook kiezen voor andere dieren, zoals zebra's, uilen, varkentjes, een hond, een kat/poes of een giraf, keuze uit meer dan 45 afbeeldingen. Het beroemde Volkswagen " Ibiza-busje" en De Dikke Dames zijn ook van de partij. Een handgeschilderd schilderij maken tijdens een van de workshops in combinatie met werken met acrylverf is een perfect idee voor een vriendinnendag, zussendag, familiedag, teamuitje, vrijgezellendag of met wie dan ook. Elke workshop is al vanaf 2 personen te reserveren en je wordt gastvrij ontvangen bij Tuinkamer Yvonne. Graag zie ik je bij een van mijn workshops schilderen.

Koeien schilderen workshop

Vrolijke koe workshop: denk aan een bonte koe, zwart-witte koe, koe met bloem, bont beschilderde koe, koe in regenboogkleuren, koe in pasteltinten. Koeien schilderen op hout geeft een robuuste uitstraling, zo mooi.

Kip schilderen

Leuke kippen schilderij workshop, hang het schilderij onder het overdekte terras of in de huiskamer. Pronk met jouw zelfgemaakte schilderij van steigerhout. Kom gezellig met jouw vriendin, zus, moeder, schoonmoeder, collega, buren of met wie dan ook, meedoen met een van de workshops. Het leuke is dat je al met 2 deelnemers elke workshop kunt reserveren en warmhartig wordt ontvangen in de idyllische Tuinkamer.

Dieren schilderen

Hert, giraf, varkens, zebra's, uilen en nog veel meer dieren kun je schilderen op steigerhout. Kies een plaatje uit de enorme selectie en gebruik kleuren die jou het meeste aanspreken. Je gaat na afloop van de workshop naar huis met een uniek schilderij.

Schilderijen voor buiten

Hoe ga ik te werk

Schilderen op Steigerhout

Bij Tuinkamer Yvonne ga je stap voor stap aan het werk. De workshop is geschikt voor zowel beginners als voor gevorderden, van 8 tot 108 jaar: iedereen kan schilderen! Je kiest bij aanvang van de workshops een plaatje uit een map met ruim 45 afbeeldingen, waaronder gekleurde koe schilderen, kippen schilderen en wat je maar kunt bedenken. De afbeelding van de koe of koeien, kippen of welke illustratie dan ook, neem je met behulp van een handige methode over op de houten planken. Dan ga je bekijken welke kleuren acrylverf jij het mooiste vindt. Vervolgens ga je tijdens de workshops aan de slag met acrylverf en penselen. Je dompelt jouw kwast in acrylverf en dan begint de workshop echt. Dankzij de deskundige begeleiding van Yvonne ga ook jij naar huis met een gegarandeerd mooi resultaat en kan het genieten beginnen. Dus de vraag die me vaak wordt gesteld: hoe schilder ik een koe, ervaar je zelf tijdens een van de workshops. Creatief of niet, iedereen kan het, je hebt geen ervaring nodig en je bent al vanaf 2 personen welkom voor een van de workshops.

Het verloop van de workshop: creatief met acrylverf 

Schilderijen met acrylverf zijn zo mooi, omdat er zoveel leuke kleuren acrylverf zijn en het voordeel is dat acrylverf te mengen is tot alle kleuren, dus voor elk wat wils. Wil je felle kleuren, zwart-witte koe, vrolijk gekleurde koeien, een bonte hertenkop of juist de vogeltjes in pasteltinten. Met penselen meng je de kleuren die jou het meeste aanspreken en met acrylverf maak ook jij een uniek schilderij van steigerhout. Je zult trots zijn op jouw zelfgemaakte schilderij.

Workshop steigerhout schilderen alles inclusief

Het steigerhout, de afbeelding die je op de dag zelf kunt uitzoeken uit een ordner met meer dan 45 plaatjes (van bijvoorbeeld koddige koe schilderen). Het gebruik van de acrylverf in talloze kleuren, gebruikmaking van penselen, overige materialen en uiteraard eindeloze tips van Yvonne. Vanzelfsprekend zijn koffie, thee, cappuccino met verrukkelijke scones bij elke workshop inbegrepen. Tijdens de workshop houden we afstand van elkaar ivm Covid 19 en zijn desinfecterende handgel en wegwerpschorten aanwezig. De workshop is vooral bedoeld om te genieten van de idyllische sfeer in De Tuinkamer. Creatief en gezellig bezig zijn gedurende een workshop is altijd enig om te doen.

Prijs per persoon zelfgemaakt schilderij

Workshop Steigerhout, formaat vierkant 40 x 40 cm € 37,50 per persoon 

Workshop Steigerhout, rechthoekig formaat 60 x 40 cm € 44,50 per persoon

Workshop 2 personen

Wat is er leuker dan met 2 deelnemers tijdens een middag te genieten van een gezellige workshop en zelf een schilderij maken? Geweldig toch dat je al vanaf 2 cursisten de Tuinkamer voor je alleen hebt, dus volop kunt genieten van de bijzondere sfeer en van de persoonlijke aandacht. Yvonne zorgt ervoor dat je warmhartig wordt ontvangen.
Natuurlijk ben je met meer deelnemers welkom, het is net wat je zelf gezellig vindt. 

Wanneer schilderijen workshop reserveren

Elke middag van 13.00 - 16.30 uur kun je deze steigerhout workshop reserveren. Ook op zaterdag en zondag. Het gastvrije is dat je al vanaf 2 personen welkom bent. Gaat jouw voorkeur uit naar een avond, laat het me weten.


Koeien schilderen op steigerhout

Zelf koeien schilderen

Alle voorbeelden zijn zelf gemaakte schilderijen,. De schilderijen zijn beschilderd door deelnemers gedurende een workshop bij Tuinkamer Yvonne. Uiteraard zijn er ook schilderijen die door Yvonne zijn beschilderd, deze zie je tijdens de workshop. Deze schilderijen hangen verspreid in de tuin met de verschillende terrasjes.

Koeien schilderij kleur

Koeienkop

Workshop koeien schilderen  - gekleurde -

Dieren schilderen op steigerhout

Kippen schilderij

Hertenkop schilderij, uilen schilderij, giraf schilderij op steigerhout 

Schilderij vogels op tak

Steigerhout schilderij: volkswagen busje, varkens, boer en boerin

Dikke Dames schilderen steigerhout

Koeien schilderij op hout of varkens schilderij in tuin bij Tuinkamer Yvonne

De schilderijen zijn leuk voor in huis, onder een overdekt terras, aan een boom en noem maar op. Creatief zijn is niet nodig, iedereen gaat naar huis met een van de mooie schilderijen op hout.

Wereldkaart schilderen op steigerhout workshop

Maak gebruik van een wereldkaart sjabloon, iedereen lukt het. Laat de schilderijen pronken in huis. Doe inspiratie op  tijdens de workshops en kijk uit over de dromerige tuin. Creatief zijn is niet nodig, meld je aan vanaf 2 deelnemers.


Kippen, hertenkop, vogeltjes, varkens, wereldkaart, dikke dames of een

koe schilderen Eindhoven

Workshop koe schilderen Eindhoven

Heerlijk genieten van de romantische tuin tijdens een van de workshops. Op slechts 25 autominuten ben je vanuit Eindhoven in het landelijke dorp Casteren (gemeente Bladel). Geniet van de rust en de koffie of thee met heerlijke scones en ga met iets moois naar huis. Samen met een vriendin, zus, schoonzus, dochter, moeder of ieder ander ben je welkom, dus al met 2 deelnemers kun je reserveren. En het leuke is dat je per persoon kunt kiezen uit alle workshops die ik geef, ook als je met bijvoorbeeld een vrijgezellengroep komt. Elke middag is dat mogelijk ook op zaterdag en zondag, meld je aan

Wil je liever dat ik naar jouw locatie in Eindhoven kom? Kijk dan op workshop op locatie of stuur een mail en vraag een offerte aan.

Uilen, boer en boerin, dame in bad, klaproos, paardenkop, VW busje of

koe schilderen Den Bosch

Koe schilderen op steigerhout

Den Bosch staat voor gezelligheid, bourgondisch en sfeer. Deze elementen beleef je ook tijdens een van de workshops bij Tuinkamer Yvonne en dat op slechts 40 autominuutjes verwijderd van Den Bosch. In een oase van rust ligt de sfeervolle romantisch aangelegde tuin, die je vanuit de Tuinkamer kunt bewonderen. Een warme en knusse locatie, met uiteraard de verwennerij van verrukkelijke scones met koffie/thee/cappuccino. Vanaf 2 deelnemers kun je een koe of andere dieren of de beroemde dames schilderijen maken op steigerhout of canvas. Maak een van de prachtige schilderijen, creatief of niet, je gaat jezelf positief verbazen over jouw kwaliteiten.


Yvonne kan ook naar je toekomen in Den Bosch of elke andere locatie, bekijk details voor workshop op locatie.
Bekijk alle prijzen of vraag een offerte aan per email.

Workshop schilderen Tilburg

Tilburg is gelegen op een klein half uurtje van Casteren. Spreekt een workshop in een charmante omgeving, creatief onder de kersenboom en behaaglijk warm jou aan? Graag nodig ik je uit in mijn Tuinkamer, waar je je volledig kunt richten op het beschilderen van een steigerhouten schilderij. Ook kun je schilderen op Canvas.
Alle workshops zijn zo ingericht dat ze voor iedereen toegankelijk zijn, met gegarandeerd een uniek resultaat.

Zebra's, Ibiza busje, tijger, boerenechtpaar, konijntjes, giraf, olifant of

koe schilderen Limburg

Koe schilderen op hout

Toe aan een creatief uitstapje vanuit Limburg? Reis af naar de Brabantse Kempen waar de koffie met iets lekkers altijd klaar staan. Het dorpse Casteren is rustig en de perfectie locatie voor een workshop, bezoek de Tuinkamer en je zult genieten van de brocante sfeer en de gezellige ambiance. Creatief aangelegd of juist niet: onder de deskundige begeleiding van Yvonne gaat iedereen vrolijk met een zelfgemaakt schilderij richting huiswaarts. Iedereen kan verven met acrylverf, waar je de penselen in dompelt, alles wordt stap voor stap uitgelegd. Je bent al met 2 deelnemers welkom.

Ook is het mogelijk dat ik naar jouw locatie kom. Informatie workshops op locatie.
Vraag een offerte aan via email of bekijk zelf alle workshop prijzen.


Workshop schilderen op Canvas doek

Workshop Canvas doek is weer helemaal in. Een ruim assortiment aan leuke afbeeldingen is aanwezig, wil je veel of weinig kleurtjes, het is aan jou: ervaar het schilderen met acrylverf, zo leuk om te doen en de workshop is voor iedereen. Bekijk de talloze voorbeelden schilderij Canvas

Workshop koeien schilderen

Koe schilderen op doek

Workshop schilderen

Canvas doek schilderijen behoren ook tot de mogelijkheden. Kom met 2 deelnemers meedoen en schilder een koe, koeienkop, hertenkop, kippen, dieren en nog veel meer op Canvas doek


Meerdere cursisten: kies per deelnemer jouw eigen workshop


Schilderijen met dieren

Bekijk ook de kleurrijke koeien schilderijen


Workshop dieren schilderen op hout vanaf 2 personen

Elk kind heeft haar lievelingsdier geschilderd.


Ook als je met een groep komt, kun je per persoon kiezen uit een van mijn workshops.


Helemaal van deze tijd zijn de workshops steigerhout schilderijen. Al met 2 deelnemers welkom.

Je gaat zo blij als een koe naar huis!